Ritualul împerecherii! Ce este mai important: aspectul fizic sau lumea interioară

Distribuie

Să ai o relaţie este un lucru destul de complicat, care necesită investiţii emoţionale şi multă răbdare. Dar care sunt criteriile pentru care tinerii se cuplează? În acest subiect vom stabili ce este mai important într-o relaţie: aspectul fizic sau lumea interioară?

Psihologii de la Universitatea Stirling din Marea Britanie afirmă că pentru femei contează foarte mult aspectul interior – cât de amuzant este acesta, cât de bine ştie să-i spună ce simte, cum vorbeşte într-o gaşcă de prieteni. Totodată, femeile sunt cucerite de bărbaţii care vorbesc mult, sunt comici şi siguri în ceea ce spun.

Potrivit cercetărilor, oamenii care au un aspect fizic plăcut sunt percepuţi ca fiind amuzanţi în companiile cu prietenii.

Bărbaţii folosesc umorul ca „ritual de împerechere” şi astfel îşi arată inteligenţa şi faptul că sunt posesorii unui material genetic foarte bun.

În schimb bărbaţii adoră ca femeia să fie posesoarea unui corp frumos, să dispună de o frumuseţe individuală şi să fie foarte îngrijită.

Bărbaţii cunosc faptul că o femeie este frumoasă în felul său. Tot ce trebuie să faci e s-o descoperi şi să vezi dacă aceasta îţi produce emoţii şi sentimente. Pentru fiecare tip de femeie, există un tip de bărbat. E important să ne structurăm caracteristicile care pentru noi sunt importante şi care ne-ar fi alături o viaţă întreagă.

Pentru bărbaţi contează capacităţile unei femei de a fi gospodină şi de faptul cum are grijă de bărbatul său. Chiar dacă aceştia nu recunosc faptul că au nevoie de grijă permanentă, afecţiune şi multă atenţie, psihologii afirmă că de multe ori bărbaţii pot fi asemănaţi cu copiii.

În „ritualul împerecherii” e important că partenerii să se placă. Este adevărat faptul că întotdeauna a fost o bătălie între frumuseţea interioră şi cea experioară. Nu uitaţ însă, că: frumuseţea exterioară este efemeră iar interiorul dăinuie şi peste ani.


Distribuie