Retenţia urinară atunci când faci SEX

Distribuie

Organismul uman este foarte complex, de aceea şi sexul este polivalent. Există multe lucruri pe care le ştii deja despre sex, altele care nici n-au fost descoperite încă de oamenii de ştiinţă. Citeşte mai departe care este legătura dintre retenţia urinară şi sex şi încă alte câteva lucruri.

Retenţia urinară

Specialiştii spun că dacă vrei să te simţi mai excitată în timpul preludiului şi să ai parte de orgasme mai intense în timpul partidelor de sex, ar trebui să nu mergi la toaletă înainte. Explicaţia este că atunci când se adună mai multă urină în vezică, muşchii pelvini şi vaginali se încordează mai tare, iar asta duce la orgasme mai intense, informează unica.ro.

Totuşi, este important să mergi la toaletă după contactul sexual, atât ca să eviţi o posibilă inflamare a vezicii, cât şi o infecţie urinară mai târziu.

Câteodată e mai bine doar să oferi, fără să ceri înapoi

Contactul sexual este o activitate în care partenerii oferă şi iau în acelaşi timp, iar egoismul nu îşi are locul între membrii cuplului. Totuşi, câteodată poate fi mult mai plăcut doar să oferi, spun sexologii, pentru că aşa te poţi bucura de plăcerea pe care o simte partenerul tău.

Asta înseamnă că îi vei oferi tu partenerului tău toate plăcerile de care ştii că se bucură, fără să aştepţi sau să ceri ceva în schimb. De asemenea, savurează-i excitarea şi savurează momentele în care el ajunge la orgasm.

De ce adorm bărbaţii după sex

Sportivilor de performanţă le este interzis să facă sex înaintea competiţiilor importante, tocmai pentru că după ce au erecţie şi ajung la orgasm, se simt foarte obosiţi, iar efectul durează câteva ore bune.

Acest lucru se întâmplă oricărui bărbat, fie el sportiv sau nu, pentru că în timpul ejaculării muşchii sunt foarte tensionaţi, iar la sfârşit tot corpul începe să se relaxeze. Tot atunci, în corp sunt eliberaţi hormoni care noaptea îl ajută să adoarmă şi să se odihnească.

Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât sexul e mai bun

Dacă îţi aminteşti primele experienţe sexuale, îţi aminteşti şi că nu au fost atât de bune, comparativ cu partidele de sex de care ai parte în prezent. Ca sexul să devină mai bun, ai nevoie de un partener cu care să-l faci în mod regulat şi cu care eşti compatibilă în pat.

În plus, odată cu trecerea anilor, prinzi tot mai multă încredere în tine şi nu te mai ruşinezi când trebuie să-i spui partenerului că ceva nu îţi place sau că ţi-ar face plăcere o mişcare anume.


Distribuie
..