Relaţia voastră va dura o veşnicie? 5 semne care îţi spun ADEVĂRUL

Distribuie

Cine nu visează la o dragoste ca în poveşti, care poate învinge totul şi care vă va ţine împreună până la sfârşitul vieţii? Sunt şi cupluri care ajung la această “performanţă” şi fac totul să pară atât de simplu. Vezi cinci semne care îţi arată dacă relaţia voastră va dura o veşnicie! Nu depinzi de el pentru propria fericire

Nu depinzi de el pentru propria fericire

O relaţie frumoasă te poate face fericită, însă fericirea ta nu ar trebui să depindă sau să devină un lucru de care celălalt trebuie să aibă grijă. Până la urmă totul ţine de tine şi de abilitatea ta să fii independentă în relaţie, să faci ceea ce îţi oferă ţie plăcere atunci când este cazul. O relaţie frumoasă sau o căsnicie este o sursă de fericire, însă nu conta doar pe faptul că ai un iubit să fii fericită. Dacă ştii deja acest lucru, ştii cum să-ţi faci relaţia să funcţioneze şi aveţi mari şanse să rămâneţi împreună o lungă perioadă de timp.

Ai aşteptări realiste

Ştii că oamenii nu se schimbă decât la suprafaţă şi ştii deja la ce să te aştepţi într-o relaţie – nu este totul soare şi fluturaşi, ci cunoşti foarte bine şi celelalte lucruri, care nu sunt la fel de frumoase, dar sunt perfect omeneşti. Unul dintre cele mai evidente semne care îţi spun că relaţia voastră de cuplu va dura o veşnicie este că ai aşteptări realiste şi nu visezi la o viaţă dezgustător de fericită alături de prinţul pe cal alb. Picioarele tale sunt pe pământ chiar şi când eşti îndrăgostită până peste cap, iar asta ajută relaţiile de fiecare dată.

Eşti altfel în compania iubitului tău

Este normal să nu te comporţi la fel când eşti cu iubitul tău faţă de atunci când eşti cu prietenele tale, dar asta nu înseamnă să fii cu totul altă persoană. Iar dacă el reuşeşte să scoată tot ce este mai bun din tine atunci când sunteţi împreună – iar tu faci acelaşi lucru pentru el – atunci în mod evident merită să luptaţi cât se poate de mult pentru relaţia voastră. Dacă îţi dai seama la timp de acest lucru, este un semn clar că relaţia voastră are şanse mari să reziste o viaţă întreagă.

Visaţi la viitorul vostru împreună

Dar tot cu picioarele pe pământ şi trăind în continuare în prezent! Este foarte sănătos să aveţi scopuri comune şi să visaţi la acelaşi lucru, pentru că asta vă apropie. Mai mult, este foarte important să lucraţi ca şi echipă, împreună, să ajungeţi la ţelurile pe care vi le-aţi propus, oricare ar fi acestea. Nu uitaţi să mai discutaţi despre aceste obiective din când în când, ca să fiţi siguri că sunteţi mereu pe aceeaşi lungime de undă şi că în continuare visaţi la aceleaşi lucruri.

Aşa îţi spune intuiţia

Nu este ceva palpabil, însă intuiţia te va ghida întotdeauna în direcţia pe care trebuie s-o iei atunci când vine vorba de decizii de viitor. Important este să ştii – sau să înveţi – să-ţi asculţi intuiţia, acea voce din interior care te sfătuieşte ori de câte ori ai nevoie. Există şi studii care au arătat că oamenii îi pot “citi” pe cei din jur foarte uşor, chiar dacă nici ei nu îşi dau seama de asta încă de la început. Aşadar, dacă intuiţia îţi spune că poţi avea o relaţie fericită cu bărbatul de lângă tine, ai încredere!

unica.ro.


Distribuie
..