Reguli care alungă ghinionul în dragoste

Distribuie

Ţi se pare că toate relaţiile tale de iubire se desfăşoară după acelaşi scenariu prost scris? Poate că a venit timpul să schimbi, în sfârşit, ceva…

E clar că ceva nu e-n regulă şi adevarata schimbare trebuie să vină de la tine. Foarte multe femei ajung să-şi piardă încrederea în iubire după câteva eşecuri care le dau sentimentul că atrag doar tipi nepotriviţi.

Poate fi un pic dureros pentru tine, dar fă-ţi curaj să priveşti în trecut. Aminteşte-ţi de fiecare fost iubit în parte – ce te-a atras în primul rând la el? Care a fost motivul despărţirii voastre? Au existat semne ale problemelor voastre încă de la începutul relaţiei, dar ai preferat să le ignori?

Nu te adânci în emoţiile negative pe care ţi le transmit aceste amintiri, ci gândeşte-te la partea practică, adică propune-ţi să sustragi doar informaţiile preţioase din trecutul tău amoros, acel gen de informaţii care te-ar ţine la adăpost de drame sentimentale pe viitor.

Aşadar, fii sinceră cu tine şi dezbracă-te de orice urmă de subiectivitate. Priveşte-ţi fostele relaţii din perspectiva unui simplu martor, iar indiciile de care ai nevoie îţi vor apărea în cale. Ideea e să gaseşti elementele care au condus de fiecre dată spre finalul nefericit.

Atracţia joacă un rol esenţial în deciziile pe care le luăm în iubire. Desigur, de cele mai multe ori ne atrage doar un anumit gen de bărbaţi şi exact acel gen ne dă cele mai mari dureri de cap, cu toate că nu scăpăm de obsesia existenţei unei compatibilităţi nemaîintâlnite. Ei bine, compatibilitatea se referă la armonie şi echilibru. Şi aceasta este relaţia pe care ţi-o doreşti.

femeia.ro


Distribuie
..