RECORDURI SEXUALE incredibile

Distribuie

Dacă credeai că nimic nu te mai poate entuziasma şi chiar surprinde, ar fi bine să citeşti rândurile de mai jos pentru că vei rămâne de-a dreptul impresionată de câteva dintre RECORDURILE SEXUALE prezentate.

Cea mai periculoasă tehnică sexuală

Poate ca vei râde, poate că nu vei crede, însă suflatul de aer în vaginul unei femei este considerat una dintre cele mai periculoase tehnici sexuale! Forţarea intrării de aer în vagin poate cauza embolism pulmonar, o obstrucţie fatală a unei artere, care devine fatală la jumătate de oră de la instalarea simptomelor, informează femina.rol.ro.

Lanţul margaretelor

În situaţia de faţă este vorba despre oameni care fac sex împreună, formând astfel un lanţ de persoane. Practic este o orgie în lanţ! Aceste tipuri de „festivităţi” au fost organizate de împăratul roman Tiberius şi cuprindeau minimum 30 de persoane!

Cel mai scump vibrator

În 2007 s-a scris în L.A. Times ca David Beckham i-ar fi cumpărat soţiei sale Victoria, care aştepta cel de-al treilea copil al cuplului, o jucărie sexuală cu diamante încrustate de 16 carate şi un lănţişor asortat în valoare de 1,8 milioane de dolari.

David şi Victoria au negat acest lucru şi au declarat că povestea este exagerată şi că nu deţin niciun vibrator încrustat cu diamante.

Dacă acest vibrator a fost contestat, cel mai scump rămâne Yva, care este placat cu aur de 18 carate şi este produs de către o companie suedeză de jucării de lux. Preţul acestuia se ridică la 2.300 dolari.

Cel mai larg vagin

Fericita posesoare a celui mai larg vagin din lume a fost scoţianca Anna Swan (1846-1888), care era de talie uriaşă. A fost născută de talie normală, însă a continuat să crească până când a atins înălţimea de 2,377 metri.

S-a căsătorit cu un alt uriaş, alături de care a conceput cel mai mare copil din istorie, care avea circumferinţa capului de 48 de centimetri. Acesta nu a supravieţuit, însă mulajul din gips al trupului sau este încă expus la Muzeul din Cleveland.

Cea mai bătrână prostituată

Este cea mai veche profesie din lume şi se pare că o bătrânică din Tai Pei a înţeles greşit această afirmaţie devenind cea mai vârstnică prostituată din lume, la cei 82 de ani ai săi.

 

 

 


Distribuie
..