Reaprinzi flacăra pasiunii cu aceste mici SECRETE

Distribuie

Păstrarea unei flăcări vii a pasiunii nu este un lucru uşor, dar poate fi învăţat încă din momentul în care începi să iubeşti o persoană, prin contact şi cunoaştere reciproce. Complicitatea, modul în care faci dragoste, comunicarea pun sângele în mişcare şi stârnesc dorinţa, susţine psihoterapeutul Mabel Iam, autoare a numeroase cărţi de succes pe subiecte de la astrologie la sexualitate.

Complicitatea

Fii atent(ă) la privirile şi gândurile partenerului. Găseşte momentul potrivit, oriunde şi oricând, de a transmite ceva persoanei iubite doar „făcând cu ochiul”. Utilizaţi coduri secrete care au înţeles doar pentru voi doi. Tentează-ţi partenerul să facă dragoste într-un loc „interzis” sau unul care vă va excita mult pe amândoi.

Celebrarea diferitelor evenimente în intimitate

Aduceţi-vă aminte de momentele în care aţi resimţit lasiunea şi onoraţi-le cu un toast.Folosiţi flori, parfumuri speciale şi lumânări pentru a crea o atmosferă romantică şi a creşte la maxim starea de excitare.

Urmăreşte modul în care faci dragoste

Faci dragoste mecanic, ca şi când nu ar fi decât o altă rutină, sau te abandonezi fără rezerve? Fii atent(ă) la reacţiile, privirile şi gesturile fiinţei iubite şi mângâie-i întregul corp descărcând mult erotism la fiecare mişcare.

Fă lucrurile care îţi excită partenerul

Încearcă să afli dacă faci tot ce-i place cu adevărat partenerului. Dacă nu, încearcă să faci tot ce-i place. Calea spre excitaţie ar putea fi deschisă prin simple scenarii erotice şoptite la urechea lui/ei sau printr-un anumit mod special de a vă îmbrăca.

Stimulează-ţi şi provoacă-ţi sexual partenerul

Provoacă-ţi sexual iubitul/iubita şi apoi retrage-te şi ocupă-te de altceva până când partenerul te va căuta, arzând de dorinţă. Joaca este un element care provoacă multă pasiune în partener.

Nu uita să comunici

Când eşti cu partenerul, exprimă-ţi dragostea pentru el/ea şi dezvăluie-i flacăra ce îţi mistuie inima. Această afirmare constantă este un pas indispensabil în păstrarea pasiunii dragostei.

csid.ro


Distribuie
..