Provocări erotice care fac sexul inedit

Distribuie

Provocările erotice n-ar trebui să lipseasca din viața sexuală a niciunui cuplu. Ele sunt sarea și piperul relației intime dintre voi, așa că nu te sfii să le încerci. Iată 6 provocări erotice cu ajutorul cărora poți să-ți faci viața intimă și mai incitantă.

Şopteşte-i vorbe dulci

Seara, când sunteți în pat, șoptește-i la ureche vorbe dulci cu tentă erotică, iar apoi sărută-l pe ureche, pe gât și mângâie-l tandru. Roagă-ți iubitul să-ți spună și el care sunt fanteziile lui, iar apoi poate le puneți și în aplicare.

Atingere pe nevăzute

Leagă-ți partenerul la ochi cu o eșarfă și atinge-l cu o parte a corpului tau : buze, degete, vârful nasului, etc. Jocul presupune ca el să ghicească cu ce parte l-ai atins. Dacă nu reușește din prima, mai atinge-l o dată sau dă-i câteva indicii. După ce ghicește, câștiga dreptul de a-i îndeplini o dorință sexuală.

Adevăr sau provocare

Fă din cunoscutul joc “Adevăr sau provocare”un moment intens, în urma căruia să iasă scântei. Modificați puțin regulile jocului pentru a-l face mult mai incitant. Fiecare trebuie să se gândească la 4-5 provocări fierbinți pe care să le scrieți pe câte un bilețel și apoi adăugați-le într-un bol. Ori de câte ori unul dintre voi alege provocare, extrage un bilețel și face ce scrie în el.

Gesturi îndrăzneţe în public

Când ieșiti cu prietenii într-un bar sau restaurant, atinge-ți iubitul ușor cu picioarele pe sub masă, zâmbește-i seducător, cochetează cu el din priviri, fără ca ceilalți să observe gesturile tale. Jocul vostru erotic poate continua în baia localului în care vă aflați…

Preludiu la rece

Dacă vă plac senzațiile tari, atunci ar trebui să încercați un preludiu, în bucătărie, dar nu oriunde, ci în fața frigiderului deschis. Săruturile pasionale, atingerile senzuale învăluite de aerul rece vă vor da o senzație unică, de neuitat.

Dansează-i provocator

Îmbracă-te într-o lenjerie intimă extrem de provocătoare, dă drumul la muzică și dansează lasciv în fața partenerului tau. Pentru ca dansul sa fie și mai interesant, atinge-ți iubitul din când în când, sarută-l și renunță treptat la piesele vestimentare.

clickpentrufemei.ro


Distribuie