Prostituate la 70 de ani! Bunicuţele oferă SEX PENTRU BANI! Iată cu cât vând plăcerea

Distribuie

În inima capitalei Seul (Coreea de Sud) a fost descoperită o reţea de prostituţie bine pusă la punct, din care fac parte numai veterane, cu vârste cuprinse între 50 şi 70 de ani.

Femeile îşi ademenesc clienţii cu o sticlă de băutură, iar totul se termină cu o partidă de sex, într-un motel din apropiere. Bunicuţele încasează pe momentele de plăcere în jur de 5 dolari pe oră.

Totul are loc în parcul Jongmyo, din centrul capitalei sud-coreene, Seul, unde îşi fac veacul cei de vârsta a treia, jucând şah sau depănând amintiri. Locul înconjoară un templu dedicat marelui înţelept Confucius, ale cărui idei despre preţuirea bătrânilor au stat la bazele culturii coreene. Numai că, sub copacii stufoşi ai parcului preocupările veteranilor sunt departe de a fi un exemplu pentru urmaşi, şi, mai mult, construiesc un tablou trist al societăţii sud-coreene în secolul XXI.

Femei cu vârste cuprinse între 50 şi 70 de ani stau pe bordurile aleilor şi ori de câte ori un bărbat le iese în cale, le oferă ceva de băut, sub pretextul că sunt vânzătoare de licori bahice. O sticlă cumpărată devine „biletul” pentru o partidă de sex, consumată la un motel ieftin din apropiere, unde prostituatele îşi duc partenerii în ale plăcerii.

În timp ce bunicuţele refuză să recunoască scopul real al prezenţei lor în Jongmyo, bărbaţii mărturisesc că le oferă până la 5 dolari contra unei partide de sex.

„Suntem bărbaţi, celibatari, ne interesează femeile, normal”, povesteşte Mr. Kim (60 de ani).

„Bem ceva cu ele, le strecurăm câteva monede în buzunar, şi apoi se întâmplă totul”, continuă pensionarul.

Cu cât varsta clientului este mai înaintată, cu atât acesta plăteşte mai mult. Astfel, dacă un bărbat în jur de 60 de ani poate cumpăra sex contra sumei de cinci dolari, unuia la 80 i se promit plăceri pe 18 dolari.

Autorităţile au intrat în alertă şi încearcă să combată fenomenul, printr-un sistem social îmbunătăţit, care să le asigure bătrânilor un trai decent, astfel încât aceştia să nu mai fie nevoiţi să recurgă la prostituţie.

libertatea.ro.


Distribuie
..