Prelungeşte-ţi plăcerea! Ce să faci pentru a avea o partidă de SEX mai lungă

Distribuie

Un bărbat are nevoie de aproximativ şapte minute pentru o partidă de sex, femeile, însă în doar şapte minute nu reuşesc nici măcar să se apropie de orgasm. Pentru a avea o plăcere reciprocă e nevoie să discuţi direct cu partenerul tău şi să faceţi împreună tot posibilul pentru ca sexul să dureze mai mult. Îţi propunem să ţii cont şi de sfaturile de mai jos care vă vor ajuta să prelungiţi durata unei partide de sex.

Savuraţi preludiul

Dacă sexul nu este atât de satisfăcător pe cât ţi-ai dori pentru că ai avea nevoie de un preludiu mai lung, atunci poţi începe seducţia partenerului cu câteva zile înainte. Trimite-i câteva mesaje incitante şi spune-i cât de nerăbdaăoare eşti pentru seara romantică plănuită doar pentru voi.

Sărutaţi-vă mai mult

Adu-ţi aminte de peroada când abia eraţi la început de relaţie şi vă sărutaţi până în zori. Ei bine, ai putea repeta experienţa. Poate nu pentru câteva ore, dar mai mult decât de obicei cu siguranţă te va aduce mai aproape de orgasm decât în mod normal.

Dezbracă-te încet

După sărutări intense nu săriţi direct la acţiune. Dezbracă-te lent lent, chinuindu-i aşteptările partenerului. Uitaţi de inhibiţii. Nu trebuie să îţi fie ruşine de cum arăţi, pentru ca el te iubeşte oricum, aşa cum eşti.

Nu uitaţi de masaj

Masajul erotic îţi poate trezi cele mai tari senzaţii. Astfel că un masaj senzual poate fi un început perfect pentru o partidă de sex.  Poţi explora fiecare centimetru de piele, mângâind uşor sau apăsând riguros, sarutând sau doar suflând uşor respiraţia caldă.

Atinge toate zonele erogene

Mângâie-l în toate zonele erogene, iar după ce s-a exitat la maxim, lasă-l să se liniştească un pic. Nu treceţi imediat la sex pentru că din nou va dura puţin. După ce s-a calmat, poţi reîncepe explorările.


Distribuie
..