Poziţiile SEXUALE în care orice femeie are ORGASM

Distribuie

Se spune că nu există femei care nu pot să atingă orgasmul, ci femei care nu ştiu cum să-l obţină. Să vedem cum stăm cu teoria, cu practica.

Cheia succesului pentru orgasm de fiecare dată când faci sex pare să fie o combinaţie reuşită între atingeri/săruturi umede pe zonele erogene şi penetrare din ce în ce mai intensă. Şi, toate astea trebuie să aibă loc în timpul unei poziţii sexuale care permite atingerea clitorisului fără prea mult efort, scrie unica.ro.

Aşadar, să vedem ce poziţii sexuale îi permit oricărei femei să obţină orgasmul mult dorit!

Poziţia Bărbatul deasupra

Este o variaţie a foarte popularei poziţii Doggy Style, potrivită pentru sex normal şi anal. Tu stai întinsă pe burtă şi el deasupra ta, întins pe tine, sprijinindu-se în palme. Poziţia este confortabilă pentru amândoi, mai ales dacă vă sincronizaţi mişcările bazinului. În funcţie de mărimea penisului dar şi de mişcările tale, unghiul de penetrare poate fi adânc/total sau mediu. 

Mai mult, pentru un orgasm chiar mai intens, pune o pernă sub burtă şi depărtează-ţi picioarele. Aşa aveţi “acces” şi la clitoris. Limbajul murdar (dirty talk) şi orgasmul multiplu sunt incluse!

Poziţia Tronul

El se aşează pe marginea patului şi se sprijină în mâna stângă, iar mâna dreaptă o ţine pe tine ca punct de sprijin sau ca să-ţi stimuleze clitorisul. Te aşezi în poala lui, ,,ajuţi” penetrarea cu mâna sau cu o mişcare rotativă, apoi încerci orice mişcare îţi place deşi sunt de preferat cele în care te unduieşti. Orgasmul este garantat de faptul că tu impui ritmul, penetrarea este totală şi el îţi stimulează toată zona intimă.

Poziţia Hidrobicicleta

În poziţia Hidrobicicleta, el se întinde cu faţa în sus, iar tu te aşezi deasupra exact ca într-o hidrobicicleta – cu trunchiul puţin lăsat pe spate, sprijinită în mâini şi cu picioarele întinse dar puţin flexate. Exact aşa te mişti înainte-înapoi, sus-jos sau circular. Te poate ajuta şi el dacă te apasă în jos cu mâinile pe şolduri şi mai ales, dacă-ţi stimulează clitorisul şi muntele Venus.

Poţi transforma poziţia Hidrobicicleta în poziţia Femeia Cowboy dacă te ridici, ţii spatele mai drept şi picioarele pe lângă şoldurile lui, ca şi cum ai sta “pe vine”. Este o poziţie foarte excitantă din moment ce penetrarea e intensă, iar stimularea clitorisului şi testiculelor e la îndemână.

Poziţia Fluturele

Te întinzi pe spate, ţii tălpile lipite de podea şi bazinul exact pe marginea patului (sau a canapelei). În funcţie de locul ales, el stă în picioare sau în genunchi, „încolăcit” de picioarele tale. Penetrarea este mai mult decât intensă şi promite stimulare manuală reciprocă dar şi orgasm multiplu.

 


Distribuie
..