Poziţii SEXUALE pentru un vagin mai îngust

Distribuie

Poziţiile sexuale fac dintr-o partidă de sex ceva de neuitat sau din contră, ceva de uitat urgent. Şi asta doar pentru că penisul şi vaginul par să nu se înţeleagă.

Vezi mai jos 5 poziţii sexuale care îţi fac vaginul mai strâmt, chiar cu două avantaje: vaginul se mulează mai bine pe penis şi, se tonifiază musculatura vaginală.

Foarfeca

Întinde-te pe spate şi du-ţi genunchii la piept. Partenerul se aşează în faţa ta şi te penetrează astfel încât tălpile tale îi stau pe piept, notează unica.ro. Unghiul de penetrare este adânc şi pereţii vaginului se mulează mai bine pe penis. Variaţia de poziţie cu vaginul chiar mai strâns de atât este adevărata poziţie sexuală Foarfeca, atunci când din pozitia de acum întinzi picioarele pe umărul stâng al partenerului şi le încrucişezi.

Lotus

Una dintre cele mai cunoscute poziţii sexuale, dar dintre cele puţin mai complicate. Iubitul tău se aşează pe pat cu picioarele încrucişate în stil Indian, ca într-o poziţie pentru meditaţie. Tu te aşezi deasupra, încolăcindu-ţi picioarele după spatele lui. Este mai greu să impui un ritm, însă încet încet vă găsiţi tipul de mişcare confortabil. În plus, este o poziţie foarte senzuală.

În picioare

Amândoi în picioare: tu stai cu faţa sau cu spatele la perete şi iubitul te penetrează. Pentru un unghi de penetrare mai bun, trebuie să ridici puţin un picior. Lui îi va plăcea la nebunie să te domine în timp ce te lipeşte de perete. 

Linguriţa

Cea mai senzuală poziţie cu penetrare de la spate, potrivită pentru sex normal şi sex anal. În caz că nu ştii deja, trebuie să stai întinsă pe o parte, cu spatele la iubitul tău, care te penetrează. Bazinele voastre formează o linguriţă. În plus, unghiul de penetrare este perfect pentru stimularea punctului G.

În genunchi

Pe pat sau pe podea, trebuie să vă aşezaţi unul în faţa celuilalt, în genunchi. Tu trebuie doar să ţii picioarele puţin depărtate şi partenerul te penetrează. Deşi penetrarea este puţin mai dificilă dacă nu ridici puţin bazinul, unghiul de penetrare este unul destul de bun, iar senzaţia de vagin strâmt este intensă.


Distribuie
..