Poziții sexuale pe care bărbaţii le adoră

Distribuie

Se crede că majoritatea bărbaţilor se gândeşte la sex în fiecare secundă a zilei. Poate nu este complet adevărat, dar cu siguranţă există poziţii sexuale după care reprezentanţii sexului puternic sunt înnebuniţi.

Poziţia misionarului

Aceasta este poziţia preferată de majoritatea cuplurilor. Bărbaţii o adoră deoarece astfel pot avea controlul şi sunt foarte apropiaţi de partenerele lor. De altfel, acesta are posibilitatea de a conduce partida, ceea ce îi dă o satisfacţie nebună.

În picioare

Bărbaţii adoră să facă sex din această poziţie, mai ales atunci când sunt la duş cu partenera, sau pe pas de plecare spre serviciu. Femeia stă cu spatele, în timp ce el o penetrează. Evident, ea va trebui să se aplece puţin, pentru a-i uşura lui misiunea şi pentru a produce mai multă plăcere.

Femeia deasupra

În timp ce această poziție oferă controlul absolut femeilor, bărbaţii o adoră fiindcă pot admira întreaga scenă, în timp ce cu mâinile pot explora întreg corpul partenerei.  

Femeia deasupra, cu spatele la el

Similar cu poziţia anterioară, răsucirea partenerei cu spatele la bărbat adaugă puţin condiment sexului. Nu doar că bărbaţii adoră să admire fesele femeilor, dar din această poziţie ei pot cuprinde talia iubitei şi o pot conduce uşor, astfel încât ambii să experimenteze plăceri nebănuite.

Pe vine

Această poziţie este extrem de senzuală şi sexy, iar bărbaţii o preferă pentru apropierea fizică extraordinară de parteneră.

Poziţia doggy style

Majoritatea bărbaţilor iubesc această poziție. Din acest punct ei au posibilitatea să se uite la iubita lor în toată splendoarea ei şi, de asemenea, asta îi face să simtă că deţin controlul. În plus, acesta poate să mângâie spatele iubitei, să îi împingă fesele cu mâinile, sau chiar să se agaţe de părul ei.

Doggy style modificat

În această poziție, bărbatul penetrează din spate în timp ce el se află deasupra partenerei.Reprezenanţii sexului puternic adoră această poziţie pentru că îi ajută să deţină controlul asupra mişcării. De asemenea, îi ajută să se simtă mai aproape de parteneră şi au libertatea de a-i explora spatele, gâtul şi chiar fesele.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..