Poziţii SEXUALE care te vor face să ţipi de plăcere

Distribuie

Iată câteva poziţii noi, care vă vor duce pe amândoi pe culmile plăcerii, mai intens.

Varietatea este întotdeauna sănătoasă pentru viaţa de cuplu, iar perechile care încearcă în mod constant lucruri noi sunt mai fericite şi mai satisfăcute, faţă de cele care se folosesc mereu de aceeaşi rutină. De asemenea, cu cât încerci mai multe poziţii în timpul unei singure partide, cu atât creşti şansele să ajungi la orgasm mai uşor.

De la misionar

Cu siguranţă cunoşti poziţia misionarului – pe scurt, el deasupra, tu întinsă pe spate -, dar plecând de la această poziţie, îţi poţi muta picioarele tot mai sus, astfel: cu genunchii îndoiţi, şi gambele prinse deasupra fundului său. Poziţia aceasta este bună pentru stimularea clitorisului, cu pelvisul său. A doua poziţie pornind de la misionarului este cu genunchii îndoiţi şi aduşi cât mai aproape de pieptul tău, ţinând picioarele cât mai apropiate. În cea de-a treia, picioarele tale stau peste umerii săi, în jurul gâtului – astfel penetrarea va fi mai adâncă şi îţi va putea stimula punctul G.

De la doggie-style

Plecând de la această poziţie, puteţi încerca alte două noi poziţii. Cu partenerul tău aşezat în fund pe un scaun sau în pat, te aşezi în poala sa, cu spatele la el şi genunchii îndoiţi sub tine. Din această poziţie, el poate să-ţi stimuleze clitorisul cu o mână, în timp ce tu te mişti de sus în jos sau din faţă în spate şi invers.

A doua poziţie inspirată de doggie-style este să te penetreze din spate, însă în picioare. El poate sta rezemat de un perete, iar tu să ai în faţă fie o masă, fie un scaun pe care să îţi menţii echilibrul.

Tu deasupra

Puteţi modifica poziţia aceasta astfel: tu nu mai stai cu genunchii îndoiţi şi picioarele sub tine, ci le muţi în faţă, ca şi cum ai sta aşezată pe un scaun mai mic. Vei putea controla penetrarea mai bine, astfel încât punctul tău G să fie stimulat.

Mai mult, poţi încerca şi asta: din poziţia în care tu stai deasupra lui, întinde-ţi picioarele peste ale lui şi apoi mişcă-te înainte şi înapoi peste el.

unica.ro.


Distribuie
..