Poate că EL este gay? AFLĂ primele semne a invertitului

Distribuie

E o situaţie rar întâlnită, însă e mai mult decât posibil ca o femeie să stea luni, sau chiar ani de zile alături de un homosexual fără să o realizeze, însă chiar şi bărbatul poate să nu îşi dea seama de acest fapt. Descoperă cum să te prinzi dacă iubitul tău se află în rândul invertiţilor.

Înainte de a oferi  prime indicii că el ar putea fi gay, este important să reţii trei aspecte:

1.  În primul rând, aceste semne nu sunt în nici un fel concluzive – ele pot desmonstra alte probleme ale cuplului.

2. Dacă îţi dai seama de altă orientare sexuală a Lui, asta nu înseamnă că nu te iubeşte! Un bărbat homosexual poate, totuşi, iubi cu adevarat o femeie.

3.Un bărbat homosexual nu este un ciudat, nu se va purta chiar atât de diferit faţă de alţi bărbaţi.

Aşadar, care sunt indiciile că EL este gay:

Este absent în intimitate

Chiar dacă aveţi partide satisfăcătoare de sex, ţi se pare că ceva lipseşte. Nu te priveşte cu dorinţă şi pasiune.  Ca să te prinzi dacă este sau nu atras de tine, observă felul în care reacţionează atunci când deveniţi mai intimi.  Dacă nu mai este iniţiatorul în sex, atunci e timpul să ,, baţi”  alarma. Fie pur şi simplu nu  se simte atras de tine, fie în genere  nu îl atrag femeile.

Discută des cu prietenele tale

Observi că nu se împotriveşte deloc când trebuie să iasă cu tine şi cu prietenele tale, vorbeşte cu ele mult, deschis şi descătuşat, atunci poate fi un indiciu. În general, bărbaţii  nu împărtăşesc aceleaşi interese cu femeile şi nu au prea multe subiecte comune de dicuţie.

,,Iubeşte  oglinda”

Dacă ai un iubit cu adevărat gust estetic, căruia îi place shoppingul, îi place să achiziţioneze diferite lucruri – iarăşi poate fi unul din primele semne că el e homosexual.
Nu este tocmai un clişeu faptul că bărbaţii invertiţi sunt mai interesaţi de aspectul lor fizic decât cei hetero. Dacă EL  petrece mai mult timp în faţa oglinzii decât tine, obişnuieşte să se epileze sau este mereu la curent cu ultimele tendinţe în modă s-ar putea să fie un tip metrosexual sau gay.

Îţi spune că detestă homosexualii

Dac o simplă discuţie de acest gen  îl scoate din sărite, ar putea fi un semn că bănuieşte care este, de fapt, orientarea sa sexuală, dar deocamdată refuză să recunoască, chiar si faţă de el însuşi.

Empatizează

Heterosexualul nu  reuşeşte nicicum să  te înţeleagă.  În cazul în care iubitul tău observă că ţi-ai tăiat 2 centrimetri din păr, ţi-ai vopsit unghiile într-o altă nuantă decât de obicei sau ai o nouă poşetă, ar trebui să te întrebi serios care este orientarea lui sexuală. Oarecum ciudat ar trebui să ţi se pară şi dacă îţi înţelege schimbările de dispoziţie  şi capriciile. E adevărat că oricare femeie şi-ar dori acest lucru, dar  oare un tip care nu e gay ar fi în stare de toate acestea?

Există  femei care rămân toată viaţa oarbe la orientarea sexuală a partenerului de cuplu: poate că aşa preferă sau poate că sunt păcălite de „mască de macho” afişată exagerat de către partener.
Toate aceste comportamente pot foarte bine să nu indice faptul ca un tip este gay. Însă este important să ţii cont  în primul rând că într-o relaţie de cuplu cu un bărbat heterosexual  niciodată nu vei avea întrebări de genul: „poate e gay”. Deci, dacă  ai incertitudine de acest gen, atunci poate că chiar aceasta este un semn  demn de alertă.


Distribuie