Obiceiuri ale cuplurilor cu adevărat FERICITE

Distribuie

Fericirea în cuplu nu stă în vacanțe scumpe sau vorbe mari, ci în lucruri simple. Află 10 obiceiuri ale cuplurilor cu adevărat fericite și vezi dacă te numeri printre norocoși.

Doi oameni fericiți se pun în pat la aceeași oră. Mai ții minte când erați la începutul relației și nu rămâneai singură la televizor, după ce el pleca în dormitor? Specialiștii spun că este important să mențineți obiceiul de a vă culca la aceeași oră. Când mergeți amândoi la culcare, vă asigurați că sunteți pe aceeași lungime de undă. Chiar și dacă nu aveți de gând să faceți sex, gestul arată că faceți un efort pentru a încheia ziua împreună.

Au interese commune

Este cu adevărat important să faceți lucruri împreună. Nu trebuie să împărțiți aceleași hobby-uri, este sănătos să faci câte ceva și singură, dar este bine să aveți activități pe care să le faceți impreună. Fie că alegeți în fiecare weekend un nou restaurant în care să luați masa, mergeți cu bicicletele prin parc sau vă uitați la serialul vostru preferat, faceți ceva amuzant doar voi doi.

Mențin contactul fizic

Gesturile mici, precum ținutul de mână, cresc apropierea în cuplu, un factor important pentru o relație de succes. Dacă sunteți împreună de câțiva ani, intimitatea poate dispărea cu ușurință. Țineți-vă de mână când mergeți pe stradă, iar fericirea voastră va fi evidentă.

Nu se ceartă fără motiv

Cuplurile fericite pun acentul pe lucrurile bune pe care le fac partenerii lor. Asta înseamnă că nu se ceartă din orice și nu se critică încontinuu. Dacă te deranjează ceva, discutați despre asta și căutați împreună o rezolvare.

Se sărută la venire și la plecare și spun des „te iubesc”

Înainte să pleci la muncă, sărută-ți partenerul de „la revedere” și spune-i că îl iubești. Când te întorci, după o zi lungă, fă același lucru. Întâlnirile voastre de seara și de dimineața vor fi așteptate cu nerăbdare de amândoi. Odată ce începeți să vă sărutați frecvent și să vă spuneți vorbe frumoase, vă veți aprecia mai mult unul pe celălalt. Oamenii au tendința să uite că lucrurile mărunte chiar fac diferența. Când îți începi ziua într-o manieră plăcută, vei avea o stare de spirit mai bună.

Nu uită unul de altul

Trăim într-o lume haotică și este ușor să devenim prea ocupați pentru celălalt. Amintește-ți întotdeauna cât de nerăbdătoare erai la început să îl vezi. Fă gesturi mici, care să vă facă fericiți și vei vedea cum atmosfera din cuplu de va îmbunătăți. Fii fericită că iubești și ești iubită.

Ies în oraș împreună

Este esential să aveți întâlniri și după ce v-ați obișnuit unul cu altul. Purtați-vă ca la început și plănuiți câte o seară specială pentru celălalt. Întâlnirile care au loc seara îi încurajează pe parteneri să facă ceva bun pentru relație, spun specialiștii. Oricât ar suna de pueril, pregătirea pentru ieșire și faptul că sunteți doar voi doi va întări romantismul. Când încerci să menții flacăra vie, faci un efort să fii fericit

Iubesc sincer compania celuilalt

Este cu adevărat important să fiți prieteni. Oamenii au tendința de a considera că totul li se cuvine, când sunt într-o relație de durată. Discutați despre ce vi se întâmplă, despre interesele voastre și oamenii pe care îi cunoașteți zilnic. Fiți cei mai buni prieteni!

Ies din rutină

Relația voastră nu ar trebui să pară prinsă în rutină. Vă sunați la aceeași oră zilnic? În fiecare seară aveți aceleași activități? Dacă răspunsul este da, trebuie să faceți câteva schimbări. Viața voastră de cuplu nu ar trebui să fie previzibilă. Fiți spontani și încercați să vă surprindeți.

Nu stau în fiecare moment cu telefonul în mână

Când doi parteneri petrec timp împreună, pun telefoanele deoparte și se concentrează pe ce spune celălalt. Chiar dacă stați în casă, deconectați-vă. Contul de Facebook sau de Instagram poate aștepta.

unica.ro.


Distribuie
..