O listă de „probleme” pe care femeile le pot rezolva făcând SEX

Distribuie

Cel mai eficient analgezic creat vreodată este orgasmul. Migrenele nu sunt deloc un motiv pentru a renunţa la sex, ba dimpotrivă, necesitatea de a-l face cât mai repede, pentru a scăpa de durerea de cap. Activitatea sexuală nu stimulează doar endorfinele generoase în a da senzaţii plăcute, dar şi anticorpii care protejează organisimul împotriva gripei şi a răcelii.

De ce este bun sexul pentru femei? Oferirea unor partide satisfăcătoare de sex partenerelor le poate întreţine sănătatea reproductivă.
Cu cât o femeie are parte de mai mult sex, cu atât va produce mai mulţi hormoni responsabili de libido. În timpul sexului poate creşte nivelul de estrogen al organismului femeii, care protejează de osteoporozei şi de boala Alzheimerului. Femeile care fac sex măcar o dată pe săptămână au cicluri menstruale mai regulate, iar acest lucru promovează fertilitatea femeilor.

Academicianul Barry Komisaruk a realizat un studiu în care a demonstrat că un orgasm este mai benefic pentru creier decât un rebus sau un puzzle Sudoku. Barry susţine că un orgasm sexual antrenează întregul creier, nu doar o zonă anume. Orgasmul poate să blocheze durerile, astfel că ar putea fi folosit şi pentru a diminua durerile unei naşteri pe cale naturală. Depresia, anxietatea şi dependenţa pot, de asemenea, să fie soluţionate în urma unui orgasm.

Cercetătorul testează această teorie pe şobolani, încă din anii 60, ca mai apoi să treacă la studiul cu femeile.


Distribuie
..