Numărul EROTIC îţi spune cu CINE nu te potriveşti la pat

Distribuie

Numărul erotic este numărul care îţi spune ce fel de parteneră eşti sau, ce fel de partener este un anumit bărbat. Prin urmare…calculând numărul erotic poţi să afli dacă te potriveşti sau nu cu el la pat şi mai mult, cu care bărbaţi nu te potriveşti.

Află mai jos cum calculezi numărul erotic pentru un mic ajutor înainte să începi o relaţie cu un bărbat care îţi place şi despre care te întrebi dacă te-ai potrivi sexual cu el.

Cum calculezi numărul erotic?

Pasul 1 – Ai nevoie de numele tău/al lui întreg (prenume şi nume de familie). Scrie-l pe o foaie;

Pasul 2 – Consultă tabelul de mai jos şi, sub fiecare literă a numelui, scrie cifra corespunzătoare;

Pasul 3 – Adună cifrele şi redu-le la o singură cifră.

Exemplu: Elena Filip = 5 + 3 + 5 + 5 + 1 + 6 + 9 + 3 + 9 + 7 = 53; 5 + 3 = 8

Numărul erotic 1

Bărbaţii şi femeile cu numărul erotic 1 ştiu ce vor de la cuplu şi sex. Orice nelămurire ai avea, discuţi şi, dacă lucrurile nu se rezolvă, nu eziţi să închei relaţia. Nu te dai la o parte de la aventurile de-o noapte, mai ales dacă aventura vine după o lungă perioadă fără sex. Când te îndrăgosteşti, are loc o schimbare importantă în bine şi ai aşteptări mari. Nu te potriveşti cu numărul erotic 2 pentru că vrea o stabilitate aparte, cu numărul 3 pentru că este libertin şi nici cu numărul 5 pentru că nu concepe ideea de a se schimba pentru binele partenerului.

Numărul erotic 2

Mulţi tradiţionalişti au numărul erotic 2, pentru că nu concep ideea de sex fără să iubeşti. Pentru voi, majoritatea dacă nu toate prieteniile strânse s-au transformat în relaţii de dragoste. Îţi place să flirtezi, alteori aştepţi luni de zile să fii abordată. Femeile cu numărul erotic 2, mai mult decât bărbaţii cu acelaşi număr, au o teamă acută de singurătate. Îţi place să faci sex romantic. Nu te potriveşti cu numărul erotic 1 pentru că este instabil, cu numărul 4 pentru că este posesiv şi nici cu numărul 6 pentru că face sex sălbatic.

Numărul erotic 3

Femeile şi bărbaţii cu numărul erotic 3 sunt dependenţi de atenţia celor din jur şi le place să epateze. Mai mult, eşti pretenţioasă când accepţi o relaţie amoroasă nouă şi eşti ba libertină, ba posesivă, ceea ce aduce îndoieli partenerului. Faci sex uneori fără prejudecăţi, alteori pudic. Te atrag bărbaţii inteligenţi şi arătoşi. Nu te potriveşti cu numărul erotic 1 pentru că este adeptul aventurilor, cu numărul 2 pentru că face sex romantic şi nici cu numărul 7 pentru că face sex cu prea multă răbdare.

Numărul erotic 4

Bărbaţii şi femeile cu numărul erotic 4 fac sex cum iubesc şi invers: posesiv, implicat, cerând multă atenţie din partea celor de lângă ei. Când începi să fii convinsă că este jumătatea ta, începi să ai aceleaşi preferinţe ca el şi să îţi organizezi viaţa în funcţie de unele evenimente din viaţa lui. Faci sex cu jocuri erotice şi eşti foarte atrasă de bărbaţii care arată bine şi se îmbracă cu gust. Fugi de numărul erotic 1 pentru că nu ştii la ce să te aştepţi de la el, de numărul 7 pentru că este subiectiv când face sex şi de numărul 9 pentru că are aşteptări sexuale foarte mari.

Numărul erotic 5

Unii dintre cei mai libertini bărbaţi şi femei sunt cei cu numărul erotic 5, pentru că pun mare preţ pe libertatea personală şi pe obiceiurile pe care foarte greu sau deloc le schimbă de dragul partenerilor. Iubitul ideal pentru tine trebuie să nu fie gelos, să te laude în pat şi să fie atras, ca şi tine, de fetişuri, tactici şi jocuri erotice. În concluzie, nu te potriveşti cu numărul erotic 1 pentru că nu are răbdarea să-ţi înţeleagă preferinţele, cu numărul 6 pentru că vrea sex total şi posesiv şi nici cu numărul 7 pentru că face sex ba pasional, ba foarte liniştit.

Numărul erotic 6

Majoritatea reprezentanţilor numărului erotic 6, bărbaţi sau femei, sunt posesivi. În acelaşi timp ştiţi şi cum să vă faceţi plăcuţi. Uneori interpretezi greşit semnalele unui bărbat şi îţi faci iluzii degeaba. În funcţie de cum te simţi lângă un bărbat, faci sex ca o maestră, alteori ca o începătoare. Cert este că îţi plac poziţiile sexuale cu penetrare profundă. Nu te potriveşti sexual cu numărul erotic 2 pentru că amândoi aveţi aşteptări mari, cu numărul 5 pentru că este predispus aventurilor şi nici cu numărul 7 pentru că este adeptul sexului fără sentimente şi se îndrăgosteşte greu.

Numărul erotic 7

Femeile şi bărbaţii cu numărul erotic 7 sunt persoane care cu greu se aşează ,,la casa lor” pentru că se îndrăgostesc rar şi nu sunt adepţii relaţiilor de lungă durată. Tu nu te înveţi niciodată să nu mai începi relaţii doar pentru că eşti atrasă fizic de un bărbat, aşa că nu te plânge când se încheie cât ai clipi. Partea bună şi rea în acelaşi timp este că faci sex variat: uneori excelent, alteori ciudat sau inedit. Fugi de numărul erotic 4 pentru că are mari aşteptări sexuale, de numărul 5 pentru că face sex mai mult cum îi place lui şi de numărul 8 pentru că este adeptul relaţiilor stabile.

Numărul erotic 8

Toţi bărbaţii şi toate femeile cu numărul erotic 8 sunt parteneri fideli şi implicaţi şi mai ales, atraşi de parteneri mai mari de vârstă. Vrei lângă tine un bărbat matur, care să te motiveze social şi sexual şi care să aibă o experienţă sexuală bogată, din care să ai ce învăţa. Totuşi, nu trebuie să fie un fustangiu. Îţi place să faci sex total, cu poziţii noi, jocuri erotice şi lenjerie intimă sexy. Nu te potriveşti sexual cu numărul erotic 5 pentru că vrea să îşi impună preferinţele sexuale, cu numărul 7 pentru că face sex şi fără sentimente şi nici cu numărul 9 pentru că, deşi face sex şi iubeşte aproape perfect, este sensibil.

Numărul erotic 9

Cei cu numărul erotic 9 sunt dependenţi de relaţii stabile, sentimente împărtăşite şi afecţiune, însă nu în sensul obsesiv. Adevărata stabilitate în viaţa ta o ai doar când ai alături un bărbat care te iubeşte. Altfel, aştepţi cuminte sufletul pereche. Când ai încredere în cel de lângă tine, oferi şi aştepţi să primeşti cele mai bune partide de sex, poziţii sexuale interesante şi multă atenţie. În concluzie, nu te potriveşti sexual cu numărul erotic 5 pentru că este mai mult preocupat de preferinţele lui, cu numărul 7 pentru că este mai mult atras de fizic decât de sentimente şi nici cu numărul 8 pentru că nu are răbdare să descopere sexul.

unica.ro.


Distribuie
..