Motivul pentru care trebuie neapărat să foloseşti PREZERVATIVUL în timpul SEXULUI

Distribuie

Prezervativul este una dintre cele mai eficiente metode de contraceţie. Ce nu ştim, însă, este faptul că ele nu numai că împiedica răspândirea bolilor cu transmitere sexuală şi împiedică o sarcină nedorită, dar totodată ajută orice femeie să aibă un vagin într-o perfecta stare de sănătate.

Specialiştii au efectuat studii care au demonstrat că o viaţă sexuală neprotjată de prezervativ creşte aciditatea vaginală, care favorizează tot felul de bacterii şi bacili să-şi facă “casa” acolo. Astfel, Beijin Friendship Hospital a efectuat un studiu pe un eşantion de 164 de femei care foloseau toate prezervativ ca metodă de contracepţie, relatează site-ul Womanshealthmag.com.
Toate aceste femei aveau un nivel al lactobacililor mult mai bun decât cele care NU foloseau prezervativ.

Specialiştii explică că prezervativul reprezintă o barieră care împiedică sperma să atace nivelul PH-ului din vagin, menţinându-se ridicat nivelul lactobacililor, care luptă împotriva multor microbi şi boli cu transmitere sexuală.

Lactobacilii protejează împotriva infecţiilor fungice, infecţii ale tractului urinar, vaginozei bacteriene. În plus, lactobacilii previn naşterile premature.

Desigur, există multe metode de a-ţi menţine vaginul sănătos, însă iată cum folosirea unui simplu prezervativ aduce o mulţime de beneficii.


Distribuie
..