Motive INCREDIBILE pentru care SEXUL de dimineață este cel mai bun

Distribuie

Există câteva mici momente în viață care ne bucură extraordinar de mult. Atunci când aprindem televizorul și îl vedem pe artistul preferat, atunci când aflăm la casa de marcat că avem de plătit cu 30% mai puțin deoarece sunt reduceri, atunci când persoana care ne place ne trimite un mesaj exact atunci când privim ecranul telefonului și, nu în ultimul rând, sexul de dimineață, bineînțeles.

În acea ceață matinală, când te simți cel mai vulnerabil și mai relaxat, nimic nu poate bate sentimentul de a avea pe cineva lângă tine care să te îmbrățișeze și care să te facă să te simți dorit. Sexul de dimineață e ca și cum ai mânca un tort de ciocolată la micul dejun: decadent, indulgent și reconfortant.

Beneficiile implică mult mai mult decât a fi neobișnuit de frumos pentru tot restul zilei. Multiple studii au arătat că persoanele care fac sex dimineața sunt mai sănătoase și mai fericite, iar un partener dornic de așa ceva este mai bun decât orice ceas cu alarmă. Iată toate motivele pentru care sexul de dimineață este cel mai bun sex!

1. Pe acesta chiar ți-l amintești
E un avantaj atât pentru tine, cât și pentru prietenele tale, care vor aprecia recapitularea detaliată de mai târziu. În cazul sexului sub influența alcoolului sau al celui de dinainte de culcare, ții minte doar câteva fragmente, iar asta nu e suficient.

2. Ai certitudinea că te vei trezi pe partea de pat potrivită (și nici nu te deranjează dacă te trezești cu fața la cearceaf)
Sexul de dimineață te eliberează de stres, acest efect durând cel puțin 7 zile, și crește nivelul de anticorpi care ajută la lupta împotriva infecțiilor. E ca și cum ți-ai lua doza zilnică de vitamine.

3. Poți să nu te duci la sală în ziua respectivă
Este o alternativă mai bună la antrenamentul de dimineață. Oamenii de știință confirmă că o oră de sex te ajută să arzi aproape la fel de multe calorii ca o alergare de 30 de minute, mai exact 240 de calorii în cazul bărbaților și 180 de calorii în cazul femeilor.

4. Cine nu vrea să înceapă ziua cu un orgasm?
E ca o dimineață de Crăciun, iar tu primești cel mai tare cadou.

5. Îți va fi mai ușor să te îmbraci
Deoarece ești deja dezbrăcat, acest lucru grăbind procesul de pregătire.

6. Poți merge pe jos până la muncă
Cine mai are nevoie să mai conducă mașina, când ți-ai condus partenerul toată dimineața?

7. E mai intim
Primele minute după ce am deschis ochii sunt speciale. Majoritatea oamenilor cu care intri în contact regulat nu au nici cea mai vagă idee cum arăți, cum miroși și cum te simți la prima oră a dimineții. Să împarți acel moment cu o altă persoană devine un secret al vostru. Sexul de dimineață este atât de intim deoarece e lipsit de haine, de machiaj, de greutățile de zi cu zi, de pastă de dinți și priorități.

8. Este net superior sexului la duș
De ce să te lupți cu apa care îți intră în față, cu suprafețele alunecoase, cu săpunul care pătrunde și în locuri în care nu ar trebui, când te poți bucura de confortul oferit de pat?

9. Îți confirmă faptul că sunteți încă interesați unul de celălalt
Orice partidă de sex care nu implică băutură și care are loc cu lumina aprinsă ar trebui să îți dea speranță.

10. Pentru că adori să ai cu ce să te lauzi la locul de muncă
Coleg 1: Cum a fost noaptea ta?
Tu: Am făcut sex uimitor de dimineață.

Coleg 2: Sunt atât de stresat.
Tu: Sexul de dimineață ar putea să te ajute în acest sens. Nu te uiți la mine?

Coleg 3: Unde vrei să mănânci la prânz?
Tu: Undeva unde se vinde sex de dimineață toată ziua.

11. E un înlocuitor mai bun pentru cafea
Și nu este nicio problemă dacă devii dependent de el.

libertatea.ro.


Distribuie
..