Mituri despre SEX, pe care încă multe dintre noi le cred ADEVĂRATE

Distribuie

Oamenii obişnuiesc să compună divesre istorii, bazate ori pe experieţele lor, ori pe glume auzite de undeva. Circulă o mulţime de lucruri greşite despre sex, iar asta contribuie la apariţia unor mituri greu de doborât.

Iată 4 dintre ele:

1. Rămâi însărcinată imediat ce faci sex neprotejat sau deloc

Adevărul este că spermatozoizii sunt foarte rezistenţi. Aceştia pot trăi până la 5-7 zile în interiorul tractului genital, aşteptând ovulul pentru a-l fecunda. Deci, dacă faci sex neprotejat cu câteva zile înainte de ovulaţie, este foarte posibilă o sarcină.

2. Bărbaţii iubesc “sexul de ocazie”

Se spune că femeile se gândesc imediat ce fac sex cu un bărbat că relaţia lor a trecut într-o etapă mai serioasă. De fapt şi femeilor le place la nebunie ideea de sex de ocazie şi fără obligaţii.

3. În timpul facultăţii fetele au relaţii homosexuale

Perioada facultăţii este una liberă, de distracţie şi fără angajamente. Potrivit unui studiu realizat de Centrul de prevenire şi control al bolilor din Statele Unite, procentul femeilor care au încercat relaţii cu o altă femeie în timpul facultății este foarte mare.

4. Culmile sexuale sunt diferite la femei şi bărbaţi

Experţii spun că nivelul de testosteron la bărbaţi are nivelul maxim la 18 ani, iar nivelul estrogenului la femei ajunge la apogeu aproximativ la 20 de ani.


Distribuie
..