Mituri despre BISEXUALITATE, numai bune de demolat

Distribuie

Auzi o mulțime de lucruri despre bisexuali, însă te întrebi câte dintre ele sunt adevărate.

Mulți oameni preferă să vadă  lumea în alb și negru.Aceștia îți vor spune  că nu ai cum să fii bisexual. Ori ești straight ori ești gay! Ei bine, bisexualitatea există, mulți oameni recunoscând de-a lungul timpului că sunt bisexuali întreținând relații sexuale și cu fete și cu băieți.

La cealaltă extremă sunt acei oameni care cred că le știu pe toate și sunt de părere că fiecare dintre noi este bisexual însă nu vrem să recunoaștem în sinea noastră acest lucru. Încercați să nu le dați prea multă atenție acestor oameni atotștiutori.

Un mit asemănător cu cel conform căruia bisexualitatea nu există –  unii oameni sunt de părere că bisexualii sunt de fapt confuzi sau nu vor să-și recunoască cu adevărat înclinația sexuală. Acești oameni sunt de părere că bisexualii sunt doar niște homosexuali sau lesbiene care nu au recunoscut oficial acest lucru. NU, nu au dreptate nici în cazul acesta.

Unii consideră că dacă bisexualii sunt atrași și de femei și de bărbați, prin urmare sunt atrași de toată lumea care le iese în cale. Nu este adevărat de loc. Dacă ești bisexual nu înseamnă că nu ai anumite standarde sau preferințe.

Deci, dacă bisexualii sunt atrași de ambele sexe înseamnă că iubesc să facă sex în trei? GREŞIT. Sigur, există bisexuali cărora le plac threesome-urile, bravo lor! Însă asta nu înseamnă că fiecare bisexual este obsedat să facă acest lucru.

bravonet.ro


Distribuie
..