MIROSUL VAGINULUI și MĂRIMEA PENISULUI, în TOPUL căutărilor de pe Google în materie de sex

Distribuie

Motorul de căutare Google oferă răspunsuri la cele mai intime și mai stânjenitoare întrebări ale utilizatorilor. Probleme privind sexul într-o căsnicie, mirosul vaginului sau mărimea penisului sunt lămurite prin căutări pe Internet.

Cele mai frecvente căutări de pe Google, cu un număr mediu de 21.090 de căutări lunare, le are sintagma „căsătorie fără sex”. În comparaţie, „căsnicie nefericită” are 6.029 de căutări, pe când sintagma „căsnicie fără dragoste” este căutată, în medie, de 2.650 de ori pe lună. 

Din zece întrebări la care bărbaţii speră să găsească un răspuns pe Google, nouă sunt despre mărimea penisului, printre care „Cum obţin un penis mai mare?” sau „De ce este penisul meu atât de mic?”. În mod interesant, cea mai comună întrebare este „Cât de mare este penisul meu?”, pentru că Google poate ţine, uneori, locul unui instrument de măsurare.

Femeile sunt îngrijorate de mirosul propriilor zone intime, aşa că deseori caută pe Google informaţii care ar putea să le spune de ce vaginul lor miroase a peşte, oţet, ceapă, usturoi, brânză, urină, metal, transpiraţie şi aşa mai departe.

libertatea.ro


Distribuie
..