Mirosul organului SEXUAL al partenerului poate deveni mai plăcut! Iată cum

Distribuie

Mirosul puternic al penisului te poate împiedica să-ţi surprinzi iubitul cu o partidă de sex oral. Iată ce poate face el pentru ca mirosul zonei intime să fie mai discret şi mai plăcut.

Ca şi vaginul tău, penisului iubitului tău are un miros caracteristic care în anumite condiţii devine atât de puternic încât nu te poţi apropia dacă nu face un duş înainte. Mirosul zonei lui genitale este dat şi de secreţii, dar şi de urină şi  transpiraţie. Iată ce ar trebui să schimbe pentru că mirosul să fie mai plăcut, scrie unica.ro

Mirosul penisului – cum îl faci mai plăcut

1. Dieta. După unele păreri, mirosul zonei genitale, atât la bărbaţi, cât şi la femei, depinde în mare parte de alimentaţie. Mirosul e mai puternic şi neplăcut atunci când iubitul tău consumă condimente cu aromă puternică – ceapă, usturoi, etc – dar şi alcool, lactate, cafea şi carnea roşie. Pentur un miros genital mai discret, ar trebui să consume mai multe fructe şi legume crude.

2. Hidratarea. Atunci când e deshidratat, chiar şi foarte puţin, urina devine mai concentrată şi capătă un miros puternic care se transmite întregii zone genitale. Roagă-l pe iubitul tău să bea mai multă apă, aşa încât urina lui să fie mai diluată.

3. Igiena zonei intime. În zona inghinală se află multe glande sudoripare, deci transpiraţia este destul de abundentă. În plus, aceasta nu se poate evapora din cauza hainelor, astfel că mirosul devine şi mai puternic. Roagă-l pe iubitul tău să folosească şerveţele umede pentru a îndepărta transpiraţia în timpul zilei şi, evident, trebuie să îndepărteze părul din zona inghinală.

4. Greutatea. La persoanele supraponderale sau obeze, atât bărbaţi, cât şi femei, mirosul zonei intime este mai puternic pentru că transpiraţia este mai abundentă şi rămâne prins în pliurile pielii. O greutate normală nu numai că va schimba mirosul penisului, dar va duce la o viaţă sexuală mai bună, în general.

Nu uita! Un miros foarte puternic şi neplăcut, „de peşte”, care se simte chiar şi după duş, este semn că iubitul tău suferă de o infecţie genitală şi trebuie să consulte un medic.


Distribuie
..