Minciuni pe care orice femeie le spune în timpul SEXULUI

Distribuie

Toată lumea minte. Fie vorba de lucruri mărunte sau până vieţi întregi ascunse în spatele vorbelor neadevărate. Cele mai multe dintre noi ne considerăm persoane oneste, pentru că mereu spunem adevărul şi nu vedem niciun motiv să nu îl spunem. Cu toate acestea, nu există femeie care să nu fi ascuns sau modificat un pic realitatea, din dragoste, pentru a-i spune iubitului ceva ce nu i-ar răni sentimentele.

„Toate partidele cu tine sunt senzaţionale”

Îi iubim şi vrem să îi lăudăm în tot ceea ce fac. Mai ales când vine vorba despre sex, nu vrem să-şi piardă încrederea în sine, aşa că de fiecare dată suntem cele mai bune majorete, chiar dacă nu toate partidele sunt senzaţionale sau măcar bune. Motivele sunt numeroase şi de vină pot fi ambii parteneri.

„De mâine intru la dietă”

Se vede că ai cam pus pe tine câteva kilograme în plus şi ţie îţi place să arăţi bine. Îi promiţi până şi iubitului că de mâine începi să ţii cură de slăbire, ca să revii la imaginea de la început. De mâine – dar oricum mâine o să găseşti o scuză să nu te apuci de dietă.

„Nu mă interesează”

Ai deschis un subiect, aţi discutat un pic şi pe urmă ai concluzionat sec „Nu îmi pasă”. El probabil te crede, aşa o fi dacă tu aşa zici, dar este evident că nu e adevărat, ci din moment ce ai deschis subiectul  te afectează cu siguranţă. Cel mai bine ar fi să te gândeşti ce anume te deranjează legat de asta şi să încerci să soluţionezi problema.

Nu m-am supărat”

Ca şi în cazul „Nu mă interesează”, textul este doar o minciună spusă la nervi, cât mai cinic. Adică deja se vede pe faţa ta că eşti foarte nervoasă şi el nu face decât să te supere mai tare când te întreabă dacă nu cumva te-a supărat gestul lui. Hm!

unica.ro.


Distribuie