MASTURBAREA, nemaipomenită pentru sănătate! Iată ce spun specialiştii

Distribuie

Când vine vorba de masturbare, toţi sexologii împărtăşesc aceeaşi opinie: este bună pentru sănătate! Aşa că este cum nu se poate mai greşit să te gândeşti că masturbarea poate să îţi deformeze sau să îţi uzeze organele genitale, să te facă frigidă sau infertilă. În plus, este distractivă, satisfăcătoare şi… gratuită!

Cercetătorii au ajuns la concluzia că masturbarea contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii celor care o practică şi la îmbunătăţirea vieţii sexuale a cuplurilor. Haideţi să vedem cum anume!

1. Masturbarea te ajută să îţi creşti dorinţa sexuală. De altfel, este o soluţie foarte bună pentru menţinerea sănătăţii sexuale în cazul unei tulburări hipoactive a dorinţei sexuale, (lipsa dorinţei). Până la urmă, orice maşină veche are nevoie de încălzire.

2. Masturbarea combate insomnia. Masturbarea are o influenţă pozitivă asupra sistemului imunitar şi ajută la combaterea stresului. Acest lucru are rezultate incredibile asupra somnului, care va fi considerabil imbunătăţit după masturbare. Nu ezita aşadar să o practici, ori de câte ori nu te prinde somnul.

3. Masturbarea îţi îmbunătăţeşte starea de spirit. După sau înainte de o zi de muncă, nimic mai plăcut decât puţină plăcere sexuală. Iar dacă eşti singură sau partenerul tău este obosit, masturbarea este soluţia potrivită. Corpul tău se va umple de endorfine, cu alte cuvinte de fericire!

4. Masturbarea echilibrează viaţa sexual. În cazul în care libidoul tău este mai ridicat decât al partenerului, masturbarea te va ajuta să menţii un echilibru pe plan sexual. Eviţi astfel certuri, frustrări sau chiar posibile infidelităţi.

5. Masturbarea sparge monotonia vieţii. Decât să fumezi o ţigară sau să consumi alcool, e mult mai bine să te masturbezi. Nu doar că te vei relaxa, dar o vei face într-un mod sănătos şi gratuit.

În plus, există o serie de beneficii ale masturbării pentru fiecare sex în parte.

Pentru femei, mai puţine migrene, dureri menstruale şi infecţii vaginale

Masturbarea este o metodă foarte reuşită pentru a combate durerile menstruale şi chiar migrenele. Femeile care se masturbează îşi antrenează totodată şi muşchii pelvieni, lucru care le va ajuta pe viitor la naştere. În plus, se pare că masturbarea ajută chiar şi la combaterea infecţiilor vaginale, prin curăţarea permanentă a vaginului.

Pentru bărbaţi, sperma de calitate, viaţă lungă şi risc scăzut de cancer la prostată

Bărbaţii nu trebuie să îşi facă probleme când vine vorba de masturbare întrucât aceasta le garantează o viaţă lungă şi fără probleme. Calitatea spermei este mărită constant prin masturbare, iar riscul de a face cancer la prostată este foarte scăzut datorită schimbării şi înlocuirii continue a spermei din testicule.
csid.ro.


Distribuie
..