Masajul erotic, un preludiu perfect pentru un sex pasional

Distribuie

Cu toţii ne bucurăm de un masaj la umeri sau la spate, din când în când, însă masajul erotic este doar în mica măsură similar cu cel clasic. Masajul este folosit de cele mai multe ori pentru relaxare şi pentru eliminarea tensiunii din muşchii încordaţi, în timp ce masajul erotic are asta ca ultim scop.

Masajul erotic este o modalitate sigură (şi necostisitoare) de a reaprinde pasiunea în dormitor, atunci când simţi că relaţia voastră s-a “liniştit” prea mult! El se desfasoară ca o activitate lentă şi senzuală şi implică un mare grad de nuditate şi intimitate.

La baza unui masaj erotic reuşit stă o atitudine relaxată şi lipsită de inhibiţii. Tocmai de aceea, înainte de a începe masajul propriu-zis, este esenţial să creezi un mediu în care tu şi partenerul tău să vă simţiţi în lagrul vostru. Pentru asta poţi folosi câteva lumănărele parfumate pentru a înlocui obişnuita lumină de bec, sugerează expresspress.ro. O atmosferă romantică poate fi creată şi cu o lumină colorată. Dacă ai o veioză în cameră, pune un bec colorat (de preferinţă roşu) şi aşează-o într-un colt al încăperii, cu lumina orientată către centrul camerei.

Un alt element de atmosferă este muzica. Piesele “soft” vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să uitatţ pentru câteva ore de toate problemele din ziua respectivă. Fă o listă de melodii care îţi plac ţie şi combină-le cu piesele lui favorite, pentru a vă bucura amândoi.

Următorul pas: patul. Încearcă să înlocuieşti lenjeria obişnuită cu una mai… specială: ceva din mătase sau un material delicat la atingere. Optează pentru culori senzuale (despre roşu se ştie deja foarte bine că stârneşte pasiuni).

În final, dar nu ultimul detaliu de care trebuie să ţii cont: uleiul de masaj. Chiar dacă alegi un ulei uscat sau lichid, orientează-te către unul cu efect afrodisiac: cu miros de iasomie, ambră, trandafiri sau fructe exotice.

După ce totul este pregătit, poţi începe masajul. Spre deosebire de masajul clasic, masajul erotic presupune atingeri delicate ale tuturor părţilor corpului. Mişcările tale ample şi ritmice sunt cele care îl vor aduce pe el pe culmine extazului. Mai mult decât de mâini, va trebui să te foloseşti ce celelalte părţi ale corpului tău: de sâni, de abdomen, de zona genitală. Într-un final, purtată de val, vei ajunge să masezi corpul lui cu întregul tău trup.

Masajul erotic nu trebuie neapărat să degenereze într-o partidă de sex, însă dacă momentul o cere… de ce nu!?

După consumarea momentului, acordaţi-vă câteva clipe pentru a vă ţine în braţe. Această postură non-sexuală este un mod ideal de a maximiza intimitatea în care v-aţi cufundat amândoi. Poate că acesta este unul dintre marile beneficii ale masajului erotic: pe lângă faptul că este o poartă către plăcerea sexuală intensă, este o oportunitate de a vă apropia, atât fizic, cât şi emoţional.

 


Distribuie