Masajul erotic: secretul unei vieţi SEXUALE spectaculoase

Distribuie

Eşti obosită şi nu ai chef de sex? Există o soluţie ce le rezolvă pe amândouă: masajul erotic. Nu numai că te relaxează şi îţi ia mintea de la problemele de peste zi, dar este şi un excelent stimulent pentru o noapte de neuitat.

Mişcările uşoare şi senzuale ale masajului trezesc întregul corp şi creează un contact armonios între parteneri. Aşa că, măcar din când în când, uită de preludiul clasic şi stimulează-ţi partenerul sau lasă-te stimulată de un masaj erotic, potrivit csid.ro

De ce ai nevoie?
De o atmosferă propice senzualităţii. Aşa că, foloseşte doar lumina unor lumânări sau a unei veioze, închide-ţi telefonul şi pune o muzică romantică. Foloseşte nişte beţişoare parfumate sau un ulei parfumat pentru cameră, astfel vei destinde mai uşor atmosfera.

Concentrează-ţi atenţia doar asupra ta şi a partenerului şi deconectează-te pentru câteva minute de tot ce înseamnă griji, agitaţie, stres, nelinişte.

Foloseşte un ulei sau lapte de masaj cu puteri relaxante şi afrodiziace şi întinde-l lent pe corpul partenerului tău, atingându-i cu senzualitate zonele erogene.

Care sunt zonele perfecte pentru masajul erotic?

1. Faţa
Faţa are mai multe zone sensibile la stimulii sexuali: fruntea, gura, ochii. Începe cu nişte mişcări circulare pe frunte, atingând cu degetele şi zona sprâncenelor. Cuprinde-ţi obrajii în palme şi coboară-le uşor până la bărbie. Maxilarul se va relaxa complet.

2. Gâtul
În zona gâtului, se întâlnesc multe terminaţii nervoase, motiv pentru care un masaj în această zonă duce la o relaxare completă a întregului corp. Pune-ţi puţin ulei în mână, după care masează gâtul cu nişte mişcări ce să se prelungească şi pe spate.

3. Spatele
Spatele este o zonă plină de muşchi şi de nervi care vibrează la cea mai mică atingere. Începe prin câteva gesturi de relaxare, cu mângâieri uşoare de la gât până la fese, suflând încet pe pielea partenerului. La sfârşit, mângâie-i şi fesele, în special în partea de jos a lor.

4. Vulva şi clitorisul la femei
Înmoaie-ţi mâna în ulei şi plaseaz-o pe vulvă, cu degetele îndreptate înspre anus, după care trage-o în afară, atingându-i clitorisul. Apoi, concetrează-ţi mişcările doar asupra acestuia, atingându-l cu unul sau mai multe degete, în diferite direcţii, variind intensitatea.

5. Organele genitale la bărbaţi
Cu o mână cuprinde-i testiculele, iar cu cealaltă formează un inel la baza penisului, pe care să îl mişti de-a lungul acestuia, fără a uita de uleiul de masaj.

 

 


Distribuie
..