Mai e îndrăgostit de fosta iubită? Iată care sunt semnele

Distribuie

Ai vrea să începi o relaţie cu el, însă ţi se pare ceva ciudat în legătură cu fosta relaţie şi fosta iubită? S-ar putea să fie încă îndrăgostit de ea. Vezi care sunt semnele care îl dau de gol.

Vrea o relaţie serioasă cât mai repede

Unul din semnele care îţi arată că încă tânjeşte după fosta iubită este graba să înceapă o nouă relaţie, iar aceasta să fie cât se poate de serioasă, notează unica.ro. Motivul este că încă nu a trecut peste sentimentele pentru ea şi nu ştie cum să facă faţă durerii pe care o simte, aşa că vrea să se întoarcă într-un punct în care se simţea bine şi confortabil, adică în sânul unei relaţii de cuplu serioase.

Dacă simţi că se mişcă prea repede, iar pentru tine sentimentele nu se dezvoltă la fel de repede, ar trebui să îi comunici acest lucru.

Te compară cu fosta

Un bărbat care nu a reuşit să încheie în mod sănătos o relaţie trecută, însă a intrat deja în alta cu siguranţă compară cele două relaţii, chiar şi pe tine cu fosta iubită, fără să vrea să îţi facă rău în mod intenţionat. Poate că nu te compară direct cu cealaltă, ci poate îţi spune cât de mult îi aminteşti de ea sau că este obişnuit ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel (aşa cum le făcea cu fosta lui, înainte), decât cum le faci tu.

Neagă că a iubit-o vreodată

Dacă partenerul tău insistă să îţi spună de fiecare dată că nu a iubit-o pe fosta prietenă – în ciuda faptului că au petrecut ani buni împreună – fie spune acest lucru pentru că este încă furios în urma despărţirii, fie vrea să se convingă că nu a pierdut nimic atunci când relaţia a luat sfârşit. Şi acesta este un semn clar că încă mai are sentimente pentru ea, iar dacă vorbeşte urât de ea când o pomeneşte, nu este oricum un semn bun.

Are stări de spirit schimbătoare

Astăzi nu mai poate de dragul tău şi vrea să petreceţi toată ziua împreună, mâine uită să îţi răspundă la mesajele trimise. Şi uite aşa nici nu mai ştii ce să crezi – până la urmă ce vrea de la tine? Nici el nu ştie sigur ce vrea – în principiu şi-ar dori o relaţie cu tine, însă pentru că nu a trecut peste fosta iubită, nu se poate concentra doar asupra voastră, ci ce a rămas în el îl trage mereu înapoi.


Distribuie
..