Lucrurile pe care o femeie NU trebuie să le suporte într-o relație

Distribuie

Femeile sunt adevarate experte în a le găsi scuze iubiților lor. Există totuși anumite lucruri pe care nicio femeie nu ar trebui să le accepte de la partenerul ei.

1.  Sunteți împreună de mai bine de șase luni și nu i-ai cunoscut nicio rudă

 Doar în cazul în care toate rudele lui sunt plecate din oraș sau poate sunt chiar în străinătate este acceptabil ca partenera care ți-e alături de mai bine de șase luni să nu-ți cunoască niciun membru al familiei.

O astfel de interacțiune este aproape imposibil de evitat dacă rudele (surori, frați, veri, verișoare, poate chiar părinți) locuiesc în același oraș cu voi. Dacă totuși nu a avut loc nicio întâlnire de acest gen, fie ea și pe fugă sau pur întâmplătoare, înseamnă că el evită ca iubita lui să-i cunoască membrii familiei.

În momentul în care o relație merge bine, bărbatul o să-i permită iubitei sale să-i pătrundă în viață, din mai multe aspecte: de la cunoașterea prietenilor la cea a câtorva rude mai apropiate. Dacă cei doi sunt împreună de mai bine de șase luni, iar ea a fost privată de orice fel de întâlnire cu “ai lui”, înseamnă că el o exclude dintr-o anumită zonă a vieții sale.

2. O tratează pe mama lui ca pe o regină, iar pe tine ca pe o servitoare

Este încântător și de bun augur să vezi un bărbat care-și respectă și-și iubește mama, dar există o graniță de la a fi un om respectuos și cald cu părinții și a fi “băiatul mamei”, care nu încetează să sublinieze, cu fiecare ocazie, că mama lui are dreptate și mama lui face orice mai bine decât iubita lui.

Un bărbat care nu încetează a fi “băiatul mamei” este nepotrivit pentru orice fel de relație amoroasă și trebuie evitat pe cât posibil. Chiar dacă relația nu este neapărat una serioasă și cu perspectivă de durată, nicio femeie nu trebuie să accepte să fie tratată ca un rebut.

 3. Nu te sună

Dacă în primele două săptămâni de întâlniri pot trece 24 de ore sau chiar două zile până ca el să te contacteze, după ce obții statutul de “iubită” este inadmisibil să treacă ziua fără să vorbiți măcar o dată la telefon.

Practic, după ce relația devine oficială, chiar dacă este una deschisă, jocurile în care partenerii sunt “inabordabili” sau “inaccesibili” trebuie să înceteze.

Mai mult, o femeie nu trebuie să accepte de la partenerului ei tratamentul “una caldă, una rece”, toanele de “am chef sau n-am chef de tine”, pentru că nu se mai pune problema că el nu o place suficient de mult încât să o contacteze.

sursa: lyla.ro

 

 


Distribuie