Lucruri pe care TREBUIE să le faceţi după o partidă de AMOR

Distribuie

Sexul este activitatea care vă apropie foarte de mult. Însă ceea ce se întâmplă după partida de amor defineşte ceea ce simţiti unul pentru celălalt. Nu ştii ce să faci după ce aţi făcut amor şi ai avut un super orgasm? Sunt o mulţime de lucruri pe care le puteţi face şi care îl vor determina pe partenerul de cuplu să te iubească şi mai mult şi, totodată, să crească intimitatea între voi.

1. Complimente

După ce v-aţi tras puţin sufletul, acodaţi-vă timp şi complimentaţi-vă reciproc. Spune-i că experienţa a fost grozavă şi scoate în evidenţă mişcările pe care el/ea le-a făcut şi care ţie ţi-au plăcut foarte tare. Vei vedea cât de încântat/a va fi pentru aceste vorbe şi, cu siguranţă, data viitoare le va repeta pentru a te face din nou fericit/ă.

2. Vorbiţi

Dacă aveţi fantezii sexuale ascunse acum este timpul să le dezvăluiţi. Subiectul este mai greu de abordat de către bărbaţi care, în general, se simt stingheri când abordează astfel de subiecte, însă dacă femeia face primul pas şi iubitul ei o va urma rapid.

3. Contact fizic

După ce au făcut dragoste membrii multor cupluri au tendinţa de a merge la culcare, fiecare aşezându-se în partea opusă a patului. Acest lucru nu este sănătos pentru relaţia lor. Ţineţi-vă de mână sau atingeţi-vă picioarele astfel ca în timpul nopţii să existe mereu contact fizic între voi.

4. Linguriţa

Cercetătorii au dovedit că poziţia linguriţa determină oganismele să producă un hormon care creşte intimitatea dintre membrii cuplului.

5. Duş

După partida de sex amândoi sunteţi transpiraţi aşa că profitaţi şi mergeţi sub duş pentru a vă curăţa reciproc. Ce poate fi mai incitant decât imaginea iubitului/ei în timp ce-şi plimbă mâinile pe corpul tău?

6. Pregăteşte-i micul dejun

După o partidă matinală de amor prepară-i un mic dejun delicios şi un suc proaspăt de fructe şi adu-i-l în pat. S-ar putea să începeţi să vă hrăniţi reciproc, iar după ce terminaţi de mâncat ar putea urma înca un sex fierbinte.

7. Încă o dată

Dacă nu sunteţi obosiţi iniţiază imediat o altă sesiune de dragoste. Un maraton sexual din când în când vă intensifică pasiunea dintre voi.

8. Somnul

Să dormiţi îmbrăţişaţi este echivalent cu un angajament serios. Împărţirea patului cu persoana cu care ai făcut sex poate fi unul dintre cele mai intime gesturi. Oamenii sunt extrem de vulnerabili atunci când dorm aşa că dacă dormiţi unul în braţele celuilalt înseamnă că vă iubiţi cu adevărat.

9. Îmbracă-l/o

Să-ţi dezbraci partenerul/a este cu adevărat sexy, însă te-ai gândit vreodată să-l/o ajuţi să se îmbrace după ce v-aţi iubit? Gestul de a-l/o acoperi este foarte intim şi plin de romantism.

10. Bătaie cu perne

Dacă v-a mai rămas ceva energie şi aveţi chef de puţină joacă în dormitor, bătaia cu perne se potriveşte de minune. Fii atent/ă când jumătatea ta nu este pe fază şi porneşte războiul. S-ar putea ca lupta să vă arate simţurile şi să vă treziţi implicaţi într-o nouă partidă fierbinte.


Distribuie
..