Lucruri pe care TREBUIE să le auzi de la iubitul tău

Distribuie

Orice femeie îşi doreşte să fie fericită într-o relaţie, dar multe nu.şi dau seama ce anume din atitudinea persoanei iubite le face să strălucească. Iată 10 lucruri pe care ar trebui să le auzi de la iubitul tău şi fără de care relaţia voastră nu merge ca unsă.

Te ador!

Orice bărbat poate spune „te iubesc”, dar nu orice bărbat se luminează la faţă când intri într-o încăpere, când ai întârziat ca să ai părul perfect şi el nu vede decât zâmbetul tău. Nu orice bărbat lasă la o parte faţada de macho când sunteţi doar voi doi şi te lasă să-i vezi slăbiciunile şi demonii. Trebuie să auzi şi să simţi măcar o dată în viaţă că bărbatul cu care împarţi bune şi rele te adoră, te soarbe din priviri şi se simte norocos că l-ai ales, scrie unica.ro.

Mă inspiri

Este vorba despre acea senzaţie că bărbatul tău iubeşte totul la tine, despre tine şi de lângă tine, datorită ţie. Că îi place stilul tău de viaţă, pasiunile tale, calea şi viitorul pe care ţi le-ai ales, felul în care te porţi cu oamenii din jurul tău.

Dacă spune că îl inspiri, înseamnă că vrea să fie ca tine pentru că te consideră minunată.

Te respect

Dacă pe tine te sună ca să te întrebe ceva când are de luat o decizie, dacă vrea să ştie mreu părerea ta legat de orice, dacă nu îşi cumpără un sacou fără să vadă dacă şi ţie îţi place, atunci te respectă şi trebuie să o spună.

Nu vreau să te schimb

Multe cupluri se ceartă des tocmai pentru că partenerii au impresia că pot schimba anumite trăsături, obiceiuri şi calităţi ale persoanei de lângă ei, pentru a le face viaţa mai uşoară. Dacă iubitul tău înţelege şi iubeşte personalitatea ta, chiar dacă nu este mereu de acord cu tine şi chiar şi atunci când greşeşti, înseamnă că te iubeşte cu adevărat, pentru că nimeni nu este perfect şi nici nu trebuie să fie.

Te las să te dezlănţui acum

Un bărbat care acceptă dramele şi lacrimile ocazionale ale unei femei ca pe ceva normal, care ţine de feminitatea ta, este un bărbat care merită păstrat şi răsfăţat.

Ce-mi place când mă pui la punct

Niciun bărbat normal la cap nu vrea lângă el o femeie complet pasivă, care face numai ce vrea el şi care îi dă dreptate mereu. Un bărbat adevărat ştie că o aprteneră adevărată îi va atrage atenţia când greşeşte şi va fi punctul lui de stabilitate şi parte din echipa lui, care ţine cu el. Dacă bărbatul pe care îl iubeşti respectă părerile tale, mai ales atunci când îl critici constructiv, merită tot efortul.

Mă gândesc mereu la tine

Trebuie să-ţi spună că se gândeşte la tine tot timpul, mai ales când are und eadline, când trebuie să prezinte ceva într-o şedinţă cu şefii cei mari, când are de mers în 100 de locuri şi tot ce ar vrea ar fi să vină la tine. Dacă îţi spune că zâmbeşte gândindu-se la tine când totul în lumea lui o ia razna, eşti raza lui de soare şi trebuie să ştii asta.


Distribuie