Lucruri pe care să nu le faci după ce te DESPARŢI

Distribuie

După o despărţire nu este deloc uşor să nu te simţi singură şi deprimată. Este important să iei situaţia de guler şi să te readuni cât mai curând posibil. Înţelege că, deşi a fost dramatic, traumatic poate, poţi merge inainte şi să intri în nouă viaţă pe care ţi-o doreşti. Dacă nu vrei să faci aceleaşi greşeli iarăşi, gândeşte-te la ce nu a mers. Dacă nu ţi-ai dat încă seama, o vei lua pe acelaşi drum din nou. Unde mai pui şi că există lucruri autodistructive pe care le poţi face după o despărţire care îţi îngreunează găsirea unei noi relaţii.

În primul rând, trebuie să-ţi dai seama ce vrei şi ce tip de comportament nu a funcţionat şi de ce relaţia a eşuat. Trebuie să-ţi schimbi abordarea, aşa că uite ce nu trebuie să faci după o despărţire, scrie bzi.ro

1. Nu-ţi schimba statusul de pe Facebook imediat. Asigură-te că totul e gata, înainte să anunţi pe social media. Dacă începi o relaţie nouă după doar o săptămână, atunci e vremea să te întrebi ce înseamnă pentru tine o relaţie.

2. Nu te duce imediat într-o excursie de vis. Aşteaptă câteva luni până te vindeci şi până ce emoţiile tale sunt mai stabile, căci numai aşa te vei bucura cu adevărat de excursie.

3. Nu-ţi vorbi fostul de rau, nu împărtaşi lucruri intime care sunt menite să rămână între tine şi fostul. S-ar putea ca ceea ce spui acum să te bântuie mai târziu.

4. Nu deveni o fanatică a sportului. Singurul motiv pentru a sta ore întregi la sala în fiecare zi este să fii antrenoare de fitness.

5. Nu cheltui aiurea. Nu uita de datoriile pe care trebuie să le achiţi la finalul lunii doar pentru că poţi achiziţiona lucruri doar pentru tine.

6. Nu fi geloasă pe fericirea prietenilor. Cum de viaţa lor este mai împlinită decât a mea? Cu toţii vrem să fim iubiţi. Chiar dacă nu ai ajuns acolo, menţine-ţi o atitudine pozitivă şi minuni ţi se pot întâmpla.

7. Nu te îmbrăca în pijamale ca să nu mai ieşi nicicând din casa. Nu te izola şi acceptă invitaţiile prietenilor de a ieşi undeva.

8. Nu face alegeri greşite evidente. Nu trebuie să fii prima care-şi dă întalnire cu cineva.

9. Nu refuza să pui punct. Dacă intri obsesiv pe conturile fostului, gândeşte-te de ce simţi nevoia asta.

10. Nu da vina pe toata lumea. Este întotdeauna mai uşor să găseşti vinovaţi în afara ta şi a lui. Dar să ştii că o parte din vină stă pe umerii tăi.

11. Acordă-ţi timp să te vindeci. Nu trebuie să sari imediat într-o altă relaţie.

12. Opreşte-te din a le îmuia tuturor capul cu problemele tale. Respectă-le timpul celorlalţi şi nu vorbi într-una despre relaţia ta.

13. Nu te apuca să mănânci sau să bei excesiv.


Distribuie
..