Lucruri pe care oamenii deştepţi NU le fac în dragoste

Distribuie

Oamenii deştepţi au aceleaşi nevoi ca ceilalţi. Vor să fie iubiţi, înţeleşi şi plăcuţi pentru ceea ce sunt. Au grijă, însă, să rămână în relaţii sănătoase şi nu se compromit cu uşurinţă. Vezi 6 lucruri pe care oamenii deştepţi nu le fac în dragoste.

Să fii deștept nu înseamnă doar să știi răspunsul la fiecare întrebare de cultură generală, ci să îți pese de ceilalți, să fii creativ, să știi când să lași de la tine și să îi apreciezi pe ceilalți. Oamenii deștepți știu cât de mici sunt în această lume uriașă, dar au încredere că sunt capabili să facă lucruri mărețe și nu se mulțumesc niciodată cu puțin.

Nu fug de singurătate

Oricât ar fi de îndrăgostiți, oamenii deștepți știu să se retragă, atunci când simt că nu sunt doriți de persoana iubită. Nu rămân într-o relație, doar pentru că le este teamă să treacă printr-o despărțire și nu se întorc acolo unde nu au fost apreciați.

Nu se lasă influențați de trecut

Oamenii deștepți știu că, uneori, suferința face parte din evoluția lor spirituală și nu se lasă influențați de ea în relațiile viitoare. Nu își judecă iubitul/iubita prin prisma fostului/fostei și nu le este teamă să iubească din nou. Ei lasă trecutul în urmă, pentru că știu că ce a fost este întotdeauna diferit de ce va fi.

Nu fug de probleme

Oamenii deștepți spun ce îi deranjează la iubitul/iubita lor și încearcă să găsească împreună soluții.

Nu le pasă ce cred ceilalți

Oamenii deștepți nu îi lasă pe ceilalți să le influențeze părerile și deciziile. Ei știu că sunt singurii stăpâni pe fericirea lor și nu fac nimic într-o relație, doar pentru a mulțumi lumea.

Nu își pierd timpul

Oamenii deștepți știu cât de prețios este timpul lor și nu își pierd vremea în relații care nu îi fac fericiți.

Nu se poartă ca și cum totul li se cuvine

Oamenii deștepți știu că totul se poate pierde și nu iau lucrurile de-a gata. Ei își respectă persoana iubită și încearcă zilnic să o facă fericită. Când nu mai simt nevoia să facă asta, știu că nu mai sunt îndrăgostiți și se retrag.

unica.ro.


Distribuie
..