Lucruri interesante despre RELAŢII, întâlniri şi regrete

Distribuie

Întâlnirile spontane sau aventurile de-o noapte nu au întotdeauna un efect pozitiv. Însă sunt şi persoane care vor spune că sunt o modalitate bună de a te distra sau de a te distrage de la probleme.

Nu contează de ce parte eşti, îţi prezentăm câteva lucruri interesante despre întâlniri şi regrete.

1.Unul dintre lucrurile care ţin de întâlniri ocazionale este neâncrederea în sine. Cercetătorii au demonstrat că, oamenii care nu au încredere în ei, tind să reacţioneze mai negativ la întâlniri, spre deosebire de cei care au încredere în propriile persoane.

2. Regretul şi alegerea partenerului

Un lucru pe care îl au în comun, atât bărbaţii, cât şi femeile, este importanţa alegerii partenerului când vine vorba de o întâlnire. Mulţi se simt stânjeniţi când se gândesc la foştii parteneri, dar îşi aduc aminte, chiar şi de o aventură, dacă este vorba despre un partener pe măsură. Un alt lucru interesant în legătură cu întâlnirile, este ca atât femeile, cât şi bărbaţii simt remuşcări, dacă întâlnirea implică un partener pe care l-au cunoscut cu mai puţin de 24 de ore înainte.

3. Cele mai comune regrete după o aventură de o noapte

Un studiu realizat atât pe femei cât şi pe bărbaţi, de vârste diferite, arată că regretele cel mai des întâlnite la femei sunt pierderea virginităţii cu un partener greşit, când relaţia avansează prea repede sau când îşi înşeală partenerul. În schimb, bărbaţii regretă relaţiile amoroase în care nu s-au implicat când erau tineri, că nu au fost mai activi sexuali cand erau singuri, şi că au fost prea timizi ca să “agaţe”.

4. Întâlnirile şi femeile adulte

În timp ce unii încă mai condamnă femeile care sunt deschise să iasă la întâlniri, în zilele noastre femeile tind să se implice mai mult în relaţii ocazionale, fără a fi presate de gândul căsătoriei şi pun mai mult accent pe viaţa profesională, fără a fi distrase în vreun fel.

5. Cât de comune sunt aventurile de o seară?

Mulţi susţin că aventurile de o seară sunt mult mai comune în zilele noastre decât erau înainte. Băieţii din universtităţi susţin că au parte de multe astfel de aventuri, însă un studiu detaliat denotă că un student are în medie între 5 şi 7 astfel de aventuri, în toţi cei 4 ani.

6. Relaţiile de durată se nasc din întâlniri de o seară

Atât tinerii, cât şi oamenii maturi, susţin că o aventură de o seară se poate transforma într-o relaţie frumoasă, de lungă durată. Aventurile te împing să devii mai spontan şi mai sincer, un lucru important chiar şi într-o relaţie de lungă durată.

elle.ro.


Distribuie