Lucruri INCITANTE pe care NU le ştiai despre sărut

Distribuie

Există multe terminaţii nervoase în buze, chiar cu 100 mai multe decât în vârfurile degetelor. Tocmai de aceea, săruturile sunt extrem de importante şi stimulante. Vezi mai jos detalii picante, pe care nu le cunoşteai despre sărut.

Fii atentă la săruturile de despărţire. Când iubitul tău te sărută pe obraz de fiecare dată când vă despărţiţi, înseamnă că e reţinut şi nu îşi arată uşor emoţiile, scrie femina.rol.ro. Pe termen lung, acest comportament trebuie să îţi atragă atenţia. În acest caz, atitudinea lui poate însemna că este confuz şi ambivalent în privinţa relaţei voastre.

Măriţi starea de intimitate prin apropierea corpurilor atunci când vă sărutaţi.

Cea mai bună metodă de a săruta urechea unui bărbat este să îi mângâi lobul cu buzele şi apoi să îi urmăreşti conturul urechii cu vârful limbii. Primeşti puncte „bonus” dacă îi şi şopteşti ceva incitant.

Bărbaţii iniţiază de obicei săruturile pentru a transfera la parteneră dorinţa sexuală. Asta înseamnă că atunci când devine puţin mai „agresiv”, îşi doreşte ca şi tu să faci acelaşi lucru.

Bărbaţii sunt de două ori mai predispuşi decât femeile să facă sex cu cineva care nu sărută bine.

Săruturile pasionale îşi măresc presiunea sanguină, îţi fac inima să bată mai tare şi te excită. Tocmai de aceea este mult mai uşor să ajungi la orgasm.

54% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani spun că au sărutat o altă femeie. Procentul scade la 43% pentru cele cu vârsta cuprinsă între 25 şi 34.

În Evul Mediu oamenii semnau un document oficial cu litera „X”, şi apoi îl săturau pentru a-şi arăta onoarea. Astfel formula „XX” a devenit o prescurtare de la „pupici”.


Distribuie
..