Lucruri care îţi otrăvesc RELAŢIA

Distribuie

Ești într-o relație care nu mai funcționează și te întrebi unde ai procedat greșit. Ei bine, citește ce greșeli fac femeile cel mai adesea atunci când iubesc pe cineva și vezi dacă nu cumva și tu ai comis câteva dintre ele.

Dacă te regăsești pe alocuri, nu e totul pierdut. Încearcă să repari ce ai greșit și poate relația ta va merge mai bine de acum înainte.

Nu mai spiona

De câte ori nu te-ai uitat în telefonul lui, pe mesageria de la Facebook sau nu i-ai citit emailurile?! Neîncrederea în partener este, în general, cauza numărul 1 a despărțirilor. Dacă ești implicată cu adevărat în această relație, atunci ai încredere în cel de lângă tine.

Nu mai fi geloasă

Dacă ori ed câte ori iubitul tău vrea să iasă la o bere cu băieții sau ia masa de prânz cu o colegă de serviciu îi faci o scenă de gelozie, atunci relația aceasta nu va avea decât de suferit. Nu-și va mai spunenimic din ceea ce va face ca să un stârnească o nouă scenă, iar comunicarea care exista până acum între voi devine istorie, doar din cauza faptului că nu te poți controla.

Nu mai trata orice ceartă ca pe o luptă

Ții scorul ori de câte ori te cerți cu iubitul? Nu faci bine deloc. Nu contează dacă ai sau nu dreptate, lucurrile nu se rezolvă țipând la el. În plus, nu da în vileag slăbiciunile lui în timpul unei discuții în contradictoriu pentru că îi vei zdruncina încrederea și îi vei răni sentimentele. Și doar de dragul unui scor pe care îl dorești de partea ta, riști să pierzi o relație frumoasă.

Nu te mai întoarce în trecut

Atunci când vă certați îi reproșezi toate lucrurile pe care le-a făcut în trecut și care te-au rănit. Dacă la momentul respectiv ați stabilit că ați trecut peste și că este totul istorie, ai grijă așa să rămână lucrurile. Dacă te ții cu dinții de toate greșelile din trecut nu vei face decât să devii și mai înverșunată, iar problemele pe care le aveți în prezent să se acutizeze.

Nu-l mai amenința

Se numește terorism emoțional atunci când îl ameninți că pleci, că nu te va mai vedea niciodată, că te sinucizi, că divorțezi, că-l dai afară din casă, dacă nu-ți face pe plac. Iar dacă el îți face la fel, nu tolera un astfel de comportament nesănătos.

Nu mai crede că este totul pentru tine

Este o idee extraordinară, romantică, boemă. Însă la fel de neadevărată și nesănătoasă. Este o povară imensă pentru persoana de lângă tine. Ai voie să ai și alte pasiuni sau hobby-uri precum persoana iubită, nu trebuie să aveți aceleași pasiuni.

unica.ro.


Distribuie