Locurile EXTREM de periculoase pentru SEX

Distribuie

Oricât de mult ai vrea să îţi condimentezi viaţa sexuală cu practicarea sexului în afara dormitorului, trebuie să ştii că unele locuri pot fi extrem de periculoase. Apetitul către sex te poate cuprinde în orice loc te-ai afla. Ai grijă însă, de locul pe care îl alegi pentru erotism.

 Îţi prezentăm o listă de locuri unde în niciun caz NU ar trebui să  experimentezi o partidă de sex.

1. În lanul de porumb
Până şi în unele filme erau scene de sex în lanul de porumb. Deşi vizual pare un peisaj romantic: noaptea,  sub cerul înstelat, în inima naturii în realitate experienţa este foarte periculoasă şi neplăcută. Adevărul e că frunzele de porumb sunt foarte ascuţite, de aceea riscaţi să ieşiţi din lan plini de zgârieturi, poate chiar şi răni.

2. În cimitir
Sună înfiorător, însă există oameni care sunt tentaţi să încerce sexul în cimitir.  Evident, un pericol real în practicarea sexului în acest loc nu există, însă moral poţi fi foarte afectat. Oricât de excitat ai fi, un scârţâit, un zgomot sau o bufnitură poate distruge extazul şi te poate umple de spaimă.

3. Lângă urna de gunoi
E într-adevăr un loc ferit de privirile curioşilor şi unde nu veţi fi cu siguranţă deranjaţi noaptea de vreo gospodină sârguincioasă, dar superstiţioasă. Problema e că în duhoarea asta oricât de multă imaginaţie ai avea, nasul n-o să simtă flori de tei.

4.  În parc
Sexul în parc este foarte des practicat, cu toate acestea experienţa în acest loc nu este atât de potrivită. Noaptea  parcul este nepopulat, copiii dorm şi locul lor de joacă rămâne pustiu. E adevărat poate fi romantic şi mulţi dintre voi cu siguranţă au furat o sărutare cel puţin o dată în viaţă de pe un scaun din parc. Însă trebuie să ştii că în SUA, peste 23% din accidentele de sex au avut loc  anume în parcuri.

5.  Sexul în maşina aflată în mers
Sexul în combinaţie cu adrenalina este o experienţă de neuitat,  însă mai bine să nu rişti. Senzaţiile tari amplifică plăcerea, însă riscurile sunt atât de mari încât nu merită experienţa.

6. Pe balcon
Sexul în acest loc nu este atât de periculos, însă s-ar putea să te alegi cu mulţi spectatori. Dacă nu îţi place să te expui, mai bine evitată această exerienţă.

7.  Într-un WC public
Un WC public este totdeauna concentrat cu bacterii. Ar fi extrem de neplăcut să apucaţi vreo infecţie din cauza unei partide de sex în acest loc. Cu siguranţă mirosul neplăcut nu va excita pe niciunul din voi.

8. Pe plajă
La fel ca sexul în lanul de porumb, sexul pe plajă sună romantic,  dar este de fapt de-a dreptul incomod şi periculos din cauza nisipului, care poate provoca nu doar disconfort, dar şi infecţie, mai ales pentru femeie.

Aveţi grijă ce loc alegeţi pentru a vă condimenta viaţa sexuală!


Distribuie
..