La voi în pat iese FOC? Aceastea sunt cele mai pasionale cupluri de ZODII

Distribuie

Atunci când ei se întâlnesc iese foc! Dar în sensul bun al cuvântului! S-ar putea să nu te plictisești niciodată în pat, dacă ai nimerit zodia consoartei tale.

1. Berbec – Taur

Taurul este romantic şi îşi doreşte tot timpul mai mult, însă berbecul este plin de pasiune şi mereu pe grabă. Cuplul format din cele doua zodii nu va trece niciodată prin perioade “moarte” în pat.

Între ei se va duce o adevărată luptă însă niciunul dintre aceşti nativi nu îl va domina cu adevărat pe celălalt. Încăpăţânaţi şi orgolioşi, se vor certa doar de dragul de a se împăca. Taurul este cel mai diplomat dintre ei şi va încerca să ajungă mai uşor la un compromis însă acest lucru se va întâmpla doar dacă Berbecul este în totalitate onest cu partenerul său.

2. Gemeni – Leu

Gemenii şi leii nu au multe în comun , însă compatibilitatea sexuală îi leagă cel mai tare. Gemenii sunt sociabili, deschişi în timp ce leii sunt competitivi şi agresivi. În ceea ce priveşte compatiblitatea sexuală, îi leagă energia şi pofta de viaţă. Ambele zodii sunt deschise la noutăţi şi nu le este teamă să experimenteze. Cel mai probabil, Leul va domina în acest cuplu dar Gemenii ştiu cum să obţină tot ce vor de la această zodie plină de mândrie.

Atuul acestora este imaginea inocentă şi veselă care nu dă de bănuit că dincolo de aparenţe este o fiară la panda în stare de orice pentru a-şi atinge scopul. 

3. Rac – Săgetător

Nativii rac sunt persoane conduse de propriile emoţii. Săgetătorii însă, sunt oameni raţionali conduşi de gânduri bine puse la punct. Viaţa sexuală dintre cele două zodii este energică şi plină de pasiune.

În funcţie de dispoziţia sa emoţională, Racul poate fi romantic şi răbdător sau, din contra, impulsiv şi dominator. Săgetătorul nu este însă omul cu care să te joci. Ştie exact cum să obţină ceea ce îşi doreşte şi nu se va lăsa uşor impresionat de manifestările de personalitate ale partenerului în Rac.

De fapt, Săgetătorul posedă cea mai bună armă împotriva unui nativ în Rac: indiferenţa. Nimic nu ţine mai mult pe jar acest nativ atât de dornic de atenţie şi admiraţie.

4. Capricorn – Scorpion

Partenerii capricorn-scorpion se merit[ unul pe celălalt, întrucât capricornul este rece iar scorpionul este pasional şi plin de energie.

Scorpionul îl va împinge să îşi depăşească limitele şi să îşi exprime sentimentele sau dorinţele fără inhibţtii. În acelaşi timp, nativul în Capricorn este ca un duş rece atunci când orgoliul Scorpionului i se urcă acestuia la cap.

5. Fecioara – Vărsător

Cei născuţi în zodia fecioară sunt fixişti şi organizaţi. Vărsătorul, trăieşte în pas cu tehnologia, fiind la curent cu toate noutăţile. Acest lucru poate da mari bătăi de cap unei Fecioare conservatoare însă cu siguranţă nu îi va da timp să se plictisească în viaţa intimă.

Nativul în Vărsător este un avangardist şi nu îi este teamă să experimenteze. De aceea, va aduce în pat tot soiul de jucării sau idei noi care vor incita Fecioara şi o vor împinge să îşi depăşească inhibiţiile.

6. Peşti – Balanţa

Nativul în Peşti este o persoană romantică şi, de regulă, foarte loială. Balanţa are momentele sale de tandreţe dar nu este neapărat un etalon de fidelitate în cuplu. De aceea, partenerul Peşti va face tot ce îi stă în putere pentru a provoca mereu gusturile sofisticate ale Balanţei şi pentru a aduce mereu un strop de noutate.

În acelaşi timp, nativul în Balanţă va învăţa că romantismul nu este o dovadă de slăbiciune şi va explora cu mai mult curaj această latură a personalităţii sale alături de un partener în Peşti.

a1.ro.


Distribuie
..