La ce se gândește când te înșală

Distribuie

Când un bărbat înșală se gândește la multe lucruri, de la faptul că face o greșeală, la cât de bine se simte, sau cât de diferită este amanta de iubita sau soția lui. Vezi la ce se gândește când te înșală și decide ce ai de făcut.

Se gândește că dacă te înșală doar o dată, nu se pune

Mulți bărbați se pare că se amăgesc cu ideea că dacă nu simt nimic pentru amantă, înșelatul și trădarea lor ”nu se pun”. Cu alte cuvinte, ei acceptă că încă își iubesc partenera, dar că aveau nevoie de un fel de ”reîmprospătare” a vieții sexuale.

Se gândește că nu meriți asta

Unii bărbați se simt vinovați pentru adulter chiar înainte ca actul sexual să se consume. Indiferent dacă se gândește la tine înainte, sau după ce te-a înșelat, înseamnă că încă îi pasă și că poate a fost o greșeală pe care nu o va mai repeta mult timp de acum încolo.

Se gândește că merită asta

Unii bărbați sunt foarte egoiști când vine vorba de nevoile lor și de plăcerea proprie, așa că s-ar putea ca atunci când te înșală, să se gândească că asta este ceea ce-i lipsea. Nu trebuie neapărat să simtă ceva profund pentru femeia cu care te trădează, dar atâta vreme cât se simte bine cu ea și rău cu tine, să continue în secret aventura.

Se gândește că încă este bărbat cocoș

Sunt mulți bărbații care au nevoie să cucerească din când în când femei ca să se simtă bărbați adevărați. Autovalidarea și senzația de putere, tinerețe și șarm care ”încă nu s-a dus” pot fi singurele motive pentru care ei își înșală partenerele de cursă lung

Se gândește că o să fie dezastru dacă afli

Deși nu toți bărbații se simt vinovați când înșală, unii dintre ei se simt destul de stresați de posibilitatea că partenera lor ar putea afla de aventură. Mulți chiar se gândesc la copii și la posibilitatea unui divorț urât când fac primii pași spre o altă femeie.

Se gândește că tu ești mai frumoasă/mai bună la pat

Deși pare greu de crezut, unii bărbați chiar au o revelație care poate face bine relației voastre atunci când înșală. În funcție de motivele pentru care ajung în patul altei femei, ei pot ajunge la concluzia că totul a fost o greșeală oribilă și că partenera lor oficială este mult mai potrivită pentru ei.

Se gândește dacă e adevărat că femeile simt înșelatul

Din nou, vina poate fi de multe feluri: un bărbat care își înșală partenera se poate gândi că este greșit ce face, sau se poate gândi că va fi prins și pedepsit. Teama și sentimentele negative nu sunt întotdeauna nobile, ci pot fi doar teama naturală de a pierde secretul și de a fi pus să recunoască că a greșit cu ceva grav (majoritatea bărbaților nu prea suportă să li se demonstreze că au greșit).

Se gândește că nu se va mai repeta/ e doar începutul aventurii

Mulți bărbați cad pe gânduri când sunt puși în situația de a-și trăda partenera de viață. Poate ajunge la concluzia că o aventură este tot ce avea nevoie ca să se simtă bărbat din nou (cum spuneam, bărbații pot avea nevoie de validarea bărbăției destul de des și în moduri greu de înțeles pentru femei). La fel, el se poate simți cu adevărat atras de cealaltă femeie și chiar interesat de o relație în paralel. Doar pentru că îți dorești să te aleagă tot pe tine, nu înseamnă că nu există un procent care aleg să renunțe la relația veche pentru una nouă.

Bărbații înșală, femeile înșală, oamenii înșală, dar gândurile nu pot fi verificate și sentimentele nu sunt întotdeauna ușor de împărțit în alb și negru. Acum că știi la ce se gândește când te înșală, poate că vrei sau nu să te desparți de el după o astfel de trădare.

unica.ro


Distribuie
..