La ce se gândesc femeile după ce fac SEX

Distribuie

Care sunt primele lucruri care îţi trec prin minte odată ce partida tocmai a luat sfârşit? Iată la ce se mai gândesc femeile după ce fac sex:

Ce mai e în program pentru azi

Dacă partida cumva a avut loc în timpul zilei, cu siguranță că odată ce s-a terminat o femeie se gândește deja la următoarele treburi pe care le are de făcut – lucrat de acasă, spălat vase sau rufe.

Ar trebui să se îmbrace?

Când este momentul potrivit când o femeie ar trebui să înceapă să se îmbrace după o partidă de sex? Mai așteaptă câteva minute sau poate să-și vadă de treabă? Oarepartenerul se va supăra dacă și-ar pune hainele imediat?

Unde e telefonul mobil

Un lucru la care oricine se gândește – nu doar femeile – după o partidă de sex, este telefonul mobil. Ce te ține prins în lumea virtuală și te leagă foarte ușor de cei din jur a devenit și centrul atenției în ziua de astăzi.

Oare la ce se gândește acum?

Dacă ea nu se gândește la ce mai are de făcut sau unde îi este telefonul, sigur se întreabă ce gânduri îi trec partenerului prin minte, odată ce partida de sex a luat sfârșit.

Când e momentul potrivit să fugă la baie?

O bună metodă de a evita infecțiile urinare este să mergi la baie ca să urinezi, imediat după ce s-a terminat partida de sex. O femeie care știe acest lucru deja numără minutele pe care le mai are de petrecut în pat până să fugă la toaletă, fără să pară dezgustată de lichidele corporale împrăștiate pe cearceafuri.

Să facă duș acum sau după ce se trezește?

Este important să faceți câte un duș după ce ați terminat partida de sex, însă nu este neapărat crucial. Dacă ați făcut sex seara târziu și sunteți prea obosiți să vă mai ridicați din pat, nu e nicio problemă dacă lăsați dușurile pe dimineață.

unica.ro.


Distribuie
..