Jocuri EROTICE pe care să le încerci cu SPERMA partenerului

Distribuie

Spermă. Vezi cuvântul şi rămâi stupefiată gândindu-te ce ai putea să mai citeşti, sau eşti una dintre femeile moderne care ştiu absolut totul despre sex. Mai jos o să citeşti despre cele mai interesante jocuri erotice cu sperma iubitului.

Alfabetul… mai altfel

Poate ai auzit deja că multor bărbaţi le place să ejaculeze pe corpul iubitei. Ei bine, propune-i un joc erotic în care atunci când ejaculează pe abdomenul sau spatele tău, să deseneze cu penisul o literă sau numele unuia dintre voi. Asta bineînţeles, dacă nu e un nume prea lung, notează unica.ro.

Cu degetul… oriunde

Din poziţia Misionarului sau orice altă poziţie în care el stă deasupra ta, lasă-l să ejaculeze pe tine. Ia sperma cu degetele şi plimb-o pe sfârcuri şi pe muntele Venus. Ai grijă să nu ajungă mai jos. Nu aţi vrea surprize neplăcute.

Cu spatele

Din poziţiile sexuale cu penetrare la spate, tot degetele le foloseşti când îl laşi să ejaculeze pe tine şi îţi plimbi sperma pe spate şi pe fese. O să considere gestul ca o confirmare clară că partida de sex ţi-a plăcut la nebunie.

Jocul cu limba

Când ejaculează, reţii spermă pe buze şi te joci cu limba. Cu vârful limbii mai exact şi cu mişcări circulare, trasezi cercuri în aer sau chiar pe abdomenul şi şoldurile lui. Pentru că da, sunt şi destul de mulţi bărbaţi excitaţi sau atraşi de sperma lor, ca simbol al bărbăţiei şi puterii lor sexuale.

Dacă vrei, s-ar putea să îi placă să înghiţi sperma. Gestul este văzut ca simbol de supunere al femeii faţă de bărbat, încă din antichitate. 

Anticipezi momentul

Exact înainte să ejaculeze, continui stimularea manuală sau schimbi poziţia sexuală cu una doar pentru stimulare. În momentul ejaculării, tu controlezi penisul (mişcare şi direcţie) aşa că sperma o să ajungă exact acolo unde vrei să ajungă, pe tine sau nu. Iar lui o să îi placă cu siguranţă să vadă că vrei să deţii controlul.

Cu fructe

Se pare că fructele sunt bune peste tot. Un joc erotic mai special este să mănânci dintr-un fruct dulce (ananas, pară, caisă, căpşună, etc.) sau să te joci cu miere pe buze în timp ce îi faci sex oral.


Distribuie