Japonezii au realizat cele mai reale păpuşi SEXUALE. Iată cum arată! FOTO

Distribuie

Acest popor reuşeşte să ne surprindă din nou. Acum japonezii au reuşit să creeze cele mai realiste păpuşi sexuale din toate timpurile. O companie japoneză, numita Orient Industry, a creat o serie de păpuşi sexuale atât de realiste încât mulţi oameni care cumpără una uită că, de fapt, nu interacţionează cu o fiinţă umană reală.

Aceste noi partenere numite „Dutch Wives” / neveste olandeze (termenul japonez pentru păpuşa sexuală) sunt realizate dintr-un material de silicon de cea mai înaltă calitate, notează feminis.ro.

Cu un cost de peste 1500 de dolari, păpuşile – care sunt un produs din industria high-tech a Japoniei care caută modalităţi de a face jucării sexuale cât mai realiste cu putinţă – au ochi şi piele extrem de asemănătoare cu cele ale oamenilor.

Păpuşile sexuale japoneze vin cu propria lor linie vestimentară şi sunt complet personalizabile, astfel ca bărbatul care cumpăra un astfel de produs îi poate modifica bustul păpuşii şi culoarea părului pentru a se potrivi cu „gusturile” sale.

Purtătorul de cuvânt al companiei, Osami Seto, a declarat:

„Cele două zone pe care le-am identificat ca având într-adevar nevoie de o îmbunătăţire au fost pielea şi ochii. Credem că avem în sfârşit ceva care este, fără îndoială, greu de distins comparativ cu o persoană reală.” 

feminis.ro.


Distribuie
..