Iubitul Andreei Bălan a renunţat la New York de dragul ei, şi s-a mutat în Bucureşti

Distribuie

Michael şi Andreea Bălan au plecat în America, la începutul săptămânii trecute, pentru a petrece câteva zile, dar şi pentru ca el să-şi pună la punct transferul în România. Până la rezolvarea problemelor, Bălanca va face naveta Bucureşti-New York, loc de unde s-a reîntors vineri şi unde va pleca din nou luni dimineaţă.

Alesul Andreei a petrecut aproape trei săptămâni în România, timp în care şi-a urmat iubita la toate concertele din ţară. Michael nu mai e străin de businessul Bălancei, ba chiar a demonstrat că s-a integrat perfect în echipa ei, făcându-se util la concerte, scrie libertatea.ro. Dovadă că blonda are încredere în el, frumuşelul bărbat are acces în backstage-ul privat al trupei de fete, mai mult, norocosul de el dă o mână de ajutor atunci când dansatoarele se schimbă. Privilegii ce, amestecate cu iubirea blondinei sale, l-au convins că ar duce o viaţă frumoasă în România. În plus, ca nu cumva cineva să creadă că el va trăi pe spinarea artistei, americanul a dat sfară în ţară că e şomer şi că-şi caută un loc de muncă. Săndel, tatăl Andreei, ne-a spus că meseria de bază a lui Michael este una bănoasă, de tehnician dentar, aşa că nu e exclus ca el să rămână în domeniu.

Şi-a rezolvat problemele cu Keo

Andreea e fericită că a reuşit să-şi rezolve toate încurcăturile pe care le mai avea cu Keo, bărbatul care a înşelat-o, la începutul anului, cu solista Misty. Este vorba despre terenul pe care ea a ridicat impunătoarea vilă din Băneasa şi pe care acum, cu greu, a reuşit să-l cumpere de la fostul iubit.


Distribuie
..