ÎNVAŢĂ să săruţi ca în Kama Sutra

Distribuie

Ce e sărutul? Tandreţe şi intimitate. Cel mai minunat mod de a comunica folosind gura, dar nu şi cuvintele. O ocazie placută de a-ţi împărtăşi sentimentele. Te gândeşti deja la buzele apetisante ale iubitului tău?

Ei bine, mulţi oamani beau vin, dar puţini sunt degustatorii rafinaţi care se pot numi connaisseur-i. La fel, toată lumea se sărută. Dar despre câţi poţi spune “what a great kisser!”? Iată câteva stiluri de sărut descrise în tratatul erotic stravechi Kama Sutra, menite să îţi îmbunătăţească “metoda” şi să-ţi lărgească experienţa. 
Dar înainte de toate, un avertisment: nici o tehnică n-o să înlocuiască creativitatea. Fii inventivă şi alternează “stilurile” ca sa-i creezi iubitului tău maximum de plăcere.
Sărutul nominal: gurile doar vi se ating, făra să faci nimic altceva.
Sărutul vibrant: mişti senzual – făcând-o să vibreze buza inferioara în timp ce iubitul tău işi apasă buzele pe gura ta.Sarutul intim: cand iti foloseste in mod excitant limba.

Sărutul direct: buzele sunt în contact intim direct.
Sărutul aplecat: când vă sărutaţi cu capul aplecat unul spre celalalt.
Sărutul întors: când iţi săruţi iubitul ţinându-i capul sau bărbia în mâini, cu tandreţe.
Sărutul apăsat: sărută-i apăsat buza inferioara.
Marele sărut apasat: îi saruţi apasat buza inferioară şi în acelasi timp o atingi cu limba şi o presezi cu forţa.
Sărutul buzei superioare: îi săruţi buza inferioara în timp ce el ţi-o sărută pe cea superioară.
Sărutul închis: ia-i ambele buze între buzele tale şi strângele uşor, într-un mod senzual. Pentru asta e preferabil ca să nu aibă mustaţă.
Lupta limbii: atinge-i incitant limba, dintii si cerul gurii cu limba ta.
Alte săruturi
Kama sutra descrie şi alte tipuri de sărut, în funcţie de context. Cel de după o ceartă sau dispută, cel cu care îi distragi atenţia iubitului tău cand el e ocupat cu altceva, sărutul cu care îl trezeşti din somn, sau altele chiar mai neobişnuite: să-i săruţi imaginea reflectată în oglinda, sau “sărutul transferat” când săruţi un copil sau un obiect, în prezenţa lui.
Până la urmă, cel mai important este să experimentezi. Şi nu uita să-l săruţi ca şi cum ar fi pentru prima dată, de fiecare dată…

.unica.ro


Distribuie
..