Învaţă să eviţi certurile când eşti în concediu

Distribuie

Este adevărat că certurile în cupluri apar chiar şi atunci când aceştia sunt în concediu, când ar trebui să fie extrem de relaxaţi. Dar care este motivul? De ce cumplurile nu reuşesc să se odihnească în linişte şi înţelegere? Există o mulţime de motive care împiedică partenerii că aibă o vacanţă perfectă.

Atunci când vă pregătiţi să mergeţi în concediu, veţi avea cheltuieli foarte mari. Nu este cazul să vă certaţi din cauza aceasta.

Deşi ai impresia că ştii ce destinaţie îşi doreşte partenerul tău, nu e mereu aşa. Decât să aibă parte de o surpriză neplăcută, iar tu de reporoşuri, mai bine vă documenţaţi împreună înainte să alegeţi destinaţia.

Ce faci când tu vrei să leneveşti la soare, iar el vrea să viziteze un oraş? Trebuie să ajungeţi la un consens, altfel se va isca cearta.

Chiar dacă mergeţi în grup în concediu, nu este obligatoriu să aveţi cu toţii acelaşi program. Nu accepta diverse activităţi doar de dragul de a fi cu ceilalţi prieteni. Dacă iubitul tău vrea să doarmă sau să lenevească, mai degrabă decât să hoinărească, nu îl obliga să facă altceva. Trebuie să faceţi ceea ce cu adevărat vă relaxează.

Specialiştii spun că un cuplu nu trebuie să meargă la odihnă certat. Înainte de a pleca către destinaţia la care aţi râvnit câteva luni, discutaţi şi rezolvaţi toate problemele care există între voi.

Dacă ai impresia că iubitul tău nu îţi acordă la fel de multă atenţie, nu aştepta să ajungeţi acolo ca să-i reproşezi asta, ci mai bine explică-i asta când sunteţi acasă.

O greşeală mare pe care o fac cuplurile când merg în vacanţă: uită să lase jobul acasă. Aceştia au tendinţa de a-şi verificat în permanenţă mailul şi alte lucruri legate de muncă.

Nu faceţi la fel! Acordaţi toată atenţia partenerului şi bucuraţi-vă de timpul petrecut împreună pe tărâmuri exotice.

Aşteptaţi vacanţa prea mult timp, relaxaţi-vă fără certuri!


Distribuie
..