Învaţă cum scapi de un admirator sâcâitor şi insistent

Distribuie

Fiecărei femei i s-a întâmplat măcar odată de a fi curtată de un bărbat sâcâitor, care nu prea ştie ce vrea de la viaţă, uşor îndrăgostibil şi laudăros. Ai ieşit odată cu el din politeţe şi cu speranţa că ţi-ai făcut o părere greşită despre el, dar, nimic nu s-a schimbat. Chiar dacă i-ai spus că nu mai vreţi să ieşiţi, acesta insistă cu telefoane, mesaje, etc. Vezi ce trebuie să faci ca să scapi de un astfel de admirator.

Încearcă să înţelegi ce anume îi place la tine, cu ce l-ai cucerit şi încetează să mai fii aşa cum te-a cunoscut. De obicei, bărbaţii se îndrăgostesc de modul în care arăţi sau felul de a vorbi. Poartă-te diferit de cum o faci de obicei, lucrurile vor începe să mergă de la sine.

Nu crede că vei scăpa de el dacă-i zici că eşti căsătorită sau ai iubit. Un bărbat îndrăgostit nu poate fi oprit atât de uşor. Îl poţi calma un pic, povestindu-i despre cât de frumos şi iubitor este partenerul tău, cât de bine sărută şi cât de cald te îmbrăţişează.

– Fiecare bărbat are un simţ înnascut de vânător, de accea nu fugi niciodată de el pentru că vei face mai rău. Încearcă să-l urmăreşti chiar tu, propune-i să faceţi cunoştinţă cu părinţii tăi, cu prietenii. Cel mai probabil, acesta îşi va pierde interesul faţă de tine şi te va lăsa în pace.

– În discuţia cu el încearcă să-i arăţi că tu eşti liderul şi deţii controlul.  Râzi de el în public, arată-ţi superioritatea. Foarte puţini bărbaţi vor răbda o asemenea umilinţă din partea unei femei.

– Fă-l să te invite la o cină în oraş. Fă o comadă mare de bucate, iar apoi, fără să termini să mănânci, ridică-te şi pleacă motivând că ai o întâlnire urgentă.

Nu aplica aceste sfaturi în cazul tuturor bărbaţilor. Foloseşte-le doar în cazul bărbaţilor foarte insistenţi, sâcâitori şi obsedaţi de tine.

 


Distribuie
..