INTERZIS minorilor! S-a născut fără penis iar medicii o să i-l crească! Cum a reuşit totuşi să facă SEX cu 100 de femei

Distribuie

Andrew Wardle, un bărbat de 39 de ani, a declarat că s-a culcat cu peste 100 de femei, în ciuda faptului că nu are penis. Bărbatul s-a născut cu vezica urinară ectopică, mai exact vezica s-a dezvoltat în exteriorul corpului. Deşi Wardle are testicule, penisul îi lipseşte cu desăvârşire.

Andrew a început încă din adolescenţă să aibă o atracţie puternică pentru fete, ştiind însă că îi va fi aproape imposibil să dezvolte o relaţie normală.

Prima relaţie a avut-o la 17 ani, acesta fiind sincer cu privire la starea lui. Relaţia a durat nu mai puţin de 4 ani, timp în care Andrew s-a asigurat că iubita lui este pe deplin satisfacută în timpul relaţiilor sexuale. În cele din urmă totul a luat sfârşit deoarece tânăra dorea să experimenteze lucruri pe care lui îi era imposibil să i le ofere.

Această condiţie şi-a spus cuvântul şi asupra stării psihice a lui Andrew, tânărul începând să se drogheze la 21 de ani:  “Drogurile îmi dădeau curaj. M-am culcat cu peste 100 de femei. Cu unele am avut aventuri de o noapte, cu altele am avut relaţii mai scurte sau mai lungi. 20 la sută din ele au ştiut adevărul despre mine”, a spus el.

Cu numai doi ani în urmă femeia cu care era în acea vreme l-a înşelat deoarece nu era satisfacută. Acela a fost momentul în care Andrew a vrut să se sinucidă. Însă a fost salvat la timp, de atunci fiind sprijinit continuu de sora sa.

Astfel a ajuns la Spitalul Universitar din Londra unde un medic i-a făcut diferite teste şi i-a dat o veste incredibilă: poate fi operat. Medicii vor fi nevoiţi să preleveze bucăţi de piele, muşchi şi nervi de la unul din braţe pentru a-i construi penisul. Pentru ca organul să fie funcţional şi Andrew să poată procrea, vor fi necesare trei operaţii ce vor fi făcute în decurs de un an.

bzi.ro.


Distribuie
..