Îngheţata preferată poate spune multe despre caracterul tău

Distribuie

Un studiu psihologic arată că felul de îngheţată pe care o femeie îl preferă, poate spune multe despre caracterul său. Astfel, dacă vreţi să cunoaşteţi mai multe despre o doamnă care vă place, învitaţi-o la o îngheţată, ca în final să înţelegeţi dacă vreţi o asemenea femeie lângă dumneavoastră, vă convine caracterul ei sau ce aşteptări trebuie să aveţi de la ea.

Femeile care preferă îngheţata la pahar, sunt inteligente şi foarte sigure pe ele. Acestora nu le este foarte interesant romantismul, optând mai mult pe alte calităţi ale bărbatului ca: inteligenţă, bunătate, fidelitate şi simţul umorului. Anume din acest gen de femei, este creată imaginea unei soţii perfecte.

Femeia care preferă îngheţata cu napolitane, este casnică şi preferă ca toate lucrurile să stea la locul lor. Cel mai probabil o să vă cucerească cu abilităţile sale profesionale, această femeie devenind o soţie şi o mamă minunată. Din păcate nu este un interlocutor foarte bun, preferând calmul şi liniştea.

Femeia care preferă îngheţata pe băţ, iubeşte să fie în centrul atenţiei. Visează la un bărbat care să o asigure financiar. Iubeşte copii, dar alege să se căsătorească mai târziu, pentru că vrea să mai zburde şi să trăiască doar pentru ea.

Cea care preferă îngheţata puţin calorică, este o femeie sigură pe ea. Alege partenerul foarte munuţios. De obicei este o femeie cu experienţă, iscusită şi pasională.

Dacă o femeie iubeşte îngheţata cu ciocolată, ţinta ei este să ia totul de la viaţă. Aceste femei adoră călătoriile, să ia cina la restaurant şi să-şi cumpere multe haine. De obicei, acestea aleg tipul de bărbat macho.

Femeia ce adoră îngheţata din fructe, pune cariera pe primul loc. Aceasta priveşte bărbatul cu superioritate şi construieşte o relaţie doar cu cel pe care îl consideră la acelaşi nivel cu ea.

Dacă femeia dă comandă de o îngheţată assorti, dispoziţia, gusturile şi interesele acesteia vor fi de fiecare dată diferite. Ceea ce ţine însă de viaţa ei personală, va alege un singur bărbat, pentru că pune mare accent pe fidelitate.

Sunt totuşi femei care nu au anumite preferinţe. Dacă întâlneşti o astfel de femeie, pune-te pe treabă. Aceasta ştie ce vrea de la viaţă. Optimistă şi plină de energie, te va cuceri  prin modestie şi feminitate.

Tu ce fel de îngheţată preferi?


Distribuie
..