Indicii că ai găsit bărbatul PERFECT. Iată ce calităţi trebuie să aibă

Distribuie

Înainte de a sări cu capul şi inima într-o relaţie din care poţi ieşi dezamăgită şi rănită, fă o listă a calităţilor celui cu care te visezi. Încearcă să vezi cât de multe trăsături din următoarea listă îi poţi atribui acestui bărbat ideal din viaţa ta.

Calitatea 1: Te ascultă

Calitatea principală care să-ţi demonstreze că jumătatea ta este interesată şi vrednică de tine este atunci când e dispus să asculte.  Acest lucru e atunci când îşi arată procuparea faţă de tine, îşi aminteşte tot felul de lucruri neimportante pe care i le-ai povestit, deşi sunteţi la început, îşi aduce aminte de ziua ta de naştere, mâncarea ta preferată, numele prietenei tale cele mai bune, dar este şi foarte atent în a-ţi oferi suportul emoţional ori de câte ori ai nevoie de asta.

Calitatea 3: Nu e nevoie să faci compromisuri

Femeile tind să facă compromisuri şi să-şi sacrifice părţi din propria lor personalitate, propriile vise pentru a asigura viitorul relaţiei. NU e nevoie să te sacrifici şi să faci compromisuri.

Calitatea 4: Ai încredere în el

O relaţie care nu se bazează pe încredere reciprocă chiar de la bun început, nu este una normală. Acumulată în timp, încrederea se bazează pe faptul că partenerul tău are doar intenţii bune în ceea ce te priveşte şi nu te-ar răni niciodată, fizic sau psihic.

Calitatea 5: Aduce armonie în viaţa ta

Într-o relatie fără şanse de reuşită, iubitul te face des să plângi. În relaţia perfectă, acesta îţi dă voie să fi tu însuţi, îţi aduce armonie şi te face mai încrezută.


Distribuie
..