INCREDIBIL! Scrisoarea unei soţii către amanta soţului

Distribuie

O femeie şi-a dat seama că este înşelată de soţul ei iar modul în care ea a reacţionat poate fi considerat unic. Ea a decis să-i trimită o scrisoare amantei prin care o sfătuieşte cum să procedeze pentru a-l cuceri definitiv.

“Mult stimată Ludmila.

Mai întâi de toate aş vrea să-ti aduc la cunoştinţă că soţul meu nu ştie de această scrisoare. Telefonul lăsat fără supraveghere, mesajele neşterse şi iată aşa am aflat de existenţa ta. Chiar urmăresc cu interes deja a patra lună povestea voastră de dragoste.

Am decis să-ţi scriu nu din gelozie sau din dorinţa de a-mi apăra relaţia. Pur şi simplu serialul pe care îl urmăresc cu interes de câteva luni a devenit banal şi as vrea să te ajut.

În primul rând, vreau să-ţi aduc la cunoştinţă că eşti foarte bravo. Iar tactica aleasă este una foarte bună. Soţul meu este un om lenos şi singur niciodată nu ar călca strâmb. Însă insistenţa ta a fost ceea ce trebuie în situaţia dată.

Există însa un dar. Nu te sfătui să-l bombardezi cu mesaje de genul: ”Nu ai vrea să mă conduci acasă”, “Poate luăm cina împreună?” sau “Poate mergem la teatru?”. Pentru că totul va fi în zadar. Cel mai bine ar fi să cumperi singură biletele la teatru şi să-l chemi, să plăteşti masa din restaurant şi să-l pui în faţa faptului sau inventezi oricare alt motiv de sărbătoare pentru a fi împreună. Ia iniţiativa în mâinile tale, pentru că el este un om foarte ocupat şi nu are timp pentru aceste detalii.

Iar mesajele de genul: ”Vă doresc”, “Îmi este dor de tine”, sunt bune. Însă atunci când în cele 4 luni primeşti drept răspuns doar “Ne auzim. Sunt la serviciu”, nu te pune oare pe gânduri? Nu crezi că ar fi bine să schimbi tactica?

Deci, despre greşeli şi cum să te corectezi:

A doua greşeală – eşti blondă. Asta pentru că o blondă cu părul lung şi sâni mici el are deja acasă. Da, te-am studiat atent în Vkontacte. Ai un nume rar întâlnit. Şi îţi spun din start, eşti simpatică, însă eu sunt la fel de slabă ca şi tine. Nu cred că ne diferenţiem prea mult. Bărbaţii însă au nevoie de diversitate. Îţi spun un secret, idealul lui feminin sunt roşcatele, cu părul lung şi cu forme voluptoase. Aşa că vopsea de păr găseşti în orice magazin, esteticienii nu mai sunt atât de scumpi, pentru a-ţi mări sânii. Şi gata, l-ai cucerit.

Iar al treilea punct , nu aş putea spune că este o greşeală, ci o rugăminte. Nu trimite mesaje chiar la ora 1.00 de noapte. Aş fi fost eu suspicioasă dacă nu făceai acest lucru? Cred că niciodată. Însă atunci când la unu noaptea soţul începe să scrie ceva la telefon sau iese la balcon să te sune, atunci dorinţa de a cotrobăi prin telefonul lui este de neoprit. Iar acest lucru mă face să mă enervez, lucru care nu-l iubesc deloc.

Aşa că sper să nu mai simt niciodată existenţa ta în viaţa lui. În caz contrar mesajele de dragoste vor ajunge direct în poşta domnului Nicolai Vladimir, care este indicat în Vkontacte ca fiind soţul tău. Dar sper să nu se ajungă până aici, pentru că îmi place de tine şi ştiu că eşti o persoană foarte bună.

Aşa că succes. Iar dacă ai nevoie de ajutorul meu în a-l cuceri pe soţul meu, eu sunt la dispoziţia ta.

Cu drag, Maşa.”

bzi.ro.


Distribuie